bloodmaster
Kilopat
iPhone için Pro ve Pro Max modelleri tercih etmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Şu anki telefonum iyice bozulduğu zaman alacağım telefonu düşünüyorum ve benim ilk düşündüğüm telefon iPhone 15. ancak araştırdığım her forumda insanlar Galaxy S24'ün çok daha iyi olduğunu belirtiyor. Fiyat olarak da S24 çok daha ucuz biliyorum ama IOS'un tasarımı ve özellikleri gözümü kör etmiş durumda, sırf şu hızlı wallpaper değişme özelliği bile benim için bir artı. Sizce mantıklı mı düşünüyorum?
O eskidendi hocam, Samsung A serisine bakarsaniz tabii ki yavaslayabilir 3-4 sene sonra, bunlar kulaktan dolma bilgiler, amiral gemisi bir Samsung alirsaniz IOS cihaz kadar kullanirsiniz artik, eskiden olsa haklisiniz derdim de suanda size katilmiyorum.Android'in stabil olmaması, yazılımsal sorunları ve güvenlik sorunlarından dolayı Android'den aşırı soğudum.
Duz seri iPhone verdiginiz paraya gercekten degmiyor. S24 cok daha mantikli, Pro serisi iPhone disinda alinmaz artik. Yakinim 15 kullanıyorum isinma sorunu var, elbette her cihazda yoktur belki ama verdigi paraya degmedigini dusunuyor memnun degil.
13 zamaninda alinirdi ama suanda 15 neredeyse s24 ultra fiyati, gercekten bu cok komik. IOS cihazlarin eski stabilliginin kalmamasi, Samsung'un amiral gemilerinin artik yavaslamamasi Samsung fikirini daha mantikli yapiyor, yavasliyor diyenlere aldanmamak gerek genelde 15.000tllik Samsung telefon tecrubelerini paylasan kisiler oluyorlar.Hocam IPhone'u olan çoğu tanıdığımda düz iPhone var.
13 zamaninda alinirdi ama şu anda 15 neredeyse S24 Ultra fiyati, gercekten bu cok komik. iOS cihazlarin eski stabilliginin kalmamasi, Samsung'un amiral gemilerinin artik yavaslamamasi Samsung fikirini daha mantikli yapiyor, yavasliyor diyenlere aldanmamak gerek genelde 15.000TL'lik Samsung telefon tecrubelerini paylasan kisiler oluyorlar.
Hocam iPhone kullanmak icin en iyi nedenlerden birisi olabilir, ulkemizde cok fazla kullanildigi icin airdrop tarzi ozellikler baya kullanisli. Ama donanim olarak bence S24 daha mantikli hatta butceniz var ise S24 Plus ya da Ultra mukemmel olacaktir.Peki hocam IPhone'daki Air drop benzeri kullanışlı özellikler ve IPhone'a özel olan diğer mekaniklere ne diyorsunuz?
Hocam iPhone kullanmak icin en iyi nedenlerden birisi olabilir, ulkemizde cok fazla kullanildigi icin AirDrop tarzi ozellikler bayağı kullanisli. Ama donanim olarak bence S24 daha mantikli hatta butceniz var ise S24 Plus'ya da Ultra mukemmel olacaktir.
Hocam benim bütçem Plus'dan ileriye gidemez.
Hocam iPhone kullanmak icin en iyi nedenlerden birisi olabilir, ulkemizde cok fazla kullanildigi icin AirDrop tarzi ozellikler bayağı kullanisli. Ama donanim olarak bence S24 daha mantikli hatta butceniz var ise S24 Plus'ya da Ultra mukemmel olacaktir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.