- Katılım
- 10 Temmuz 2018
- Mesajlar
- 6.250
- Çözümler
- 6
Donanım çok da önemli değil, sonuçta ikisi de çok iyi donanıma sahip S24 daha iyi olsa da. Ayrıyeten S24 donanım olarak daha iyi olsa da bilgisayar oyunlarını çalıştıramıyor.
Apple cihazlarin ikinci el piyasa degeri dehset sekilde iyi, aslinda normal piyasa degeri o olamaz bir telefonun ama talep oldugundan dolayi bayağı balon bir piyasasi var. Diyorsaniz piyasa degeri iyi olsun Apple olsun diye 15 kotu degil elbette, ama verdigim paraya degsin derseniz 15 parasina alacaginiz S24 Ultra 15 Pro Max'ten artisi olup eksisi olmayan bir model, size bagli yani. İki marka da lider, birisine kotu demek yanlış olur ama duz seriler paraya degmiyor, 60Hz mevzusu ne kadar takilmasa da bence goz zevki icin bayağı onemli, bunu satis politikasi icin yaptigini dusunuyorum Apple'in. Yani Apple'a verdiginiz parayi Samsung'a da verirseniz 15 pro max'ten artisi olup eksisi olmayan bir cihaz alabiliyorsunuz, bu da Samsung'un bize ozel fiyat duzenlemesinden kaynakli, ama ikinci el degerleri Apple'a gore dusuk ve servis konusundan Apple efsane, Istanbul'da oturuyorsaniz Zorlu Center'da bazen bir gunde tamir edip cihazinizi verebiliyor. Sizin gonlunuz biraz 15'ten yana bence 15 alin, bir sey kaybetmezsiniz cunku sattiginizda belki de aldiginiz paradan bile daha pahaliya satarsiniz. Bu arada 15 yapay zeka almayacagi icin ileride yapay zeka olan modellere daha cok onem verilecegi soyleniyor kullanicilar tarafindan bilginiz olsun.
Yeni Samsung modellerde yavaslama yok diyorlar, zaten yavaslayacak bir modele 7 sene guncelleme garantisi vermezler diye dusunuyorum.
Son düzenleme: