S24 vs iPhone 15'te 15'i seçmek mantıklı mı?

Hocam o cihazlardan memnun kalmamaniz gayet normal, benim fikrimce suanda uzun gidecek Android cihazlar Samsung'un amiral gemileri, One UI'dan sonra Samsung bu sorunu cozdu sayilir.

Iyilestirilmis pil sarjim aciktir genelde, 80'den sonra isinmiyor ama tam batarya modelleri hakkinda bilgi sahibi olmasam da bazi cesitlerinde 20-80 olayinin ise yaradigi dogru sanirim. Yeni max 6.9 inc oluyor, tablet kullanacagiz zannettim bir an ama baktigimda kasanin fazla buyumeyecegini ogrendim, yine de fazla buyuk ekran bence, disari kullanirken zor oldugu oluyor.
bence max cidden zor bir kuzenimdede 14 pm var Tabi o baya iri kilolu birisi eli falanda büyük o yüzden büyük ekran seviyor ama Bence ortalama bir kullanıcı için pro modeli çok daha iyi Ve kendi düşüncem pm modellerinin pil sağlığı tabi kullanımlarınıda göz önünde bulundurursak pro modellere göre daha çabuk düşüyor

Aynen oyle, Apple'in artisi olarak IOS isletim sistemi begenenler icin olabilir ve teknik servisleri cok iyi, Zorlu Center'a urununuzu biraktiginizda ayni gun icinde bile tamir oldugu oluyor, hatta bir tanidigimin ekranini gozunun onunde degistirip vermisler.
Valla ben Gürgençlerden aldım. Gayet ilgililer orda kılıf koruma cam kamera koruyucu herşeyini yaptılar. İphone kamerası ve işletim sistemi çok daha premium bence androide göre tasarım olarakta öyle yinede kullanıcıya kalmış

14 pro max bende kullaniyorum, bir diger sorunu da agirlik bence biraz :) Uzun vadede elimiz agirabiliyor. Ama dis tasarim olarak celik kasa bence titanyuma gore daha sekil.
valla Bilemiyorum ilk başta onun 14 pm sini alacaktım 50k gibi bir fiyata almıştı yine aynı fiyattan satayım dedi hem 2. el sevmiyorum nedense hemde pil sağlığı 88 miş pek istemedim iyikide 15 pro almışım diyorum a17 pro felaket birşey ayrıca 8 ram

bence max cidden zor bir kuzenimdede 14 pm var Tabi o baya iri kilolu birisi eli falanda büyük o yüzden büyük ekran seviyor ama Bence ortalama bir kullanıcı için pro modeli çok daha iyi Ve kendi düşüncem pm modellerinin pil sağlığı tabi kullanımlarınıda göz önünde bulundurursak pro modellere göre daha çabuk düşüyor
14 pro max bende kullaniyorum, bir diger sorunu da agirlik bence biraz :) Uzun vadede elimiz agirabiliyor. Ama dis tasarim olarak celik kasa bence titanyuma gore daha sekil. Bana da pro serilerinin pil sagligi daha hizli gidiyor gibi geliyor.

Android'in stabil olmaması, yazılımsal sorunları ve güvenlik sorunlarından dolayı Android'den aşırı soğudum.
Bütün Apple fanları böyle düşünüyor ama kullandıkları Android cihaz S2 mini oluyor nedense .d
S24 vs 15 test sonuçları ortada geçebildiği konu yok apple'ın.
Hele şuan Galaxy AI avantajına girmeyeceğim bile.
Apple'ın tek sevdiğim yanı, sanki telefon değilde kameraymış gibi lens kullanması. En son yanlış hatırlamıyorsam 13 pro maxte 7 lens çıkmıştı. Bundan 1-5x arası android cihazlara göre (google hariç olabilir) daha iyi çekiyor.

Bütün Apple fanları böyle düşünüyor ama kullandıkları Android cihaz S2 mini oluyor nedense .d
S24 vs 15 test sonuçları ortada geçebildiği konu yok apple'ın.
Hele şuan Galaxy AI avantajına girmeyeceğim bile.
Apple'ın tek sevdiğim yanı, sanki telefon değilde kameraymış gibi lens kullanması. En son yanlış hatırlamıyorsam 13 pro maxte 7 lens çıkmıştı. Bundan 1-5x arası android cihazlara göre (google hariç olabilir) daha iyi çekiyor.
hocam s20 fe den geçtim şahsen yinede iphone daha iyi işletim ve kamera olarak kullanıcıya kalmış düz iphone yerine samsung tercih ederim bende ama pro modele gelirsek bence samsungu tokatlıyor genel anlamda resmi olarak belki s24 ultra daha iyidir 15 prodan ama bana kalırsa ip 15 pro daha mantıklı Kamera olarak gördüğüm en iyi telefon bence ip 15 pro s23 ultrada test ettim fakat 15 pro çok daha canlı ve ışıklandırmayı iyi yapıyor bence ayrıca 15x zoomda bile kalite düşmüyor fazla

hocam s20 fe den geçtim şahsen yinede iphone daha iyi işletim ve kamera olarak kullanıcıya kalmış düz iphone yerine samsung tercih ederim bende ama pro modele gelirsek bence samsungu tokatlıyor genel anlamda resmi olarak belki s24 ultra daha iyidir 15 prodan ama bana kalırsa ip 15 pro daha mantıklı
UI anlamda kullanıcının kendi tercihidir. Samsungun AI avantajı var ve bu gerçekten günlük kullanım için güzel bir avantaj, Gelelim performans konusuna, SD 8 2 bile 15pro'nun chipini geçiyor. Dimensty 9k Serisi de aynı şekilde.

UI anlamda kullanıcının kendi tercihidir. Samsungun AI avantajı var ve bu gerçekten günlük kullanım için güzel bir avantaj, Gelelim performans konusuna, SD 8 2 bile 15pro'nun chipini geçiyor. Dimensty 9k Serisi de aynı şekilde.
gpu olarak birşey diyemem ama bence işlemci hızı olarak falan iphone daha önde gibi oyun konusunda s24 ultraya daha önde bakıyorum çünkü 15 pro pubg oynuyorum 120 fps stabil okey güzel ama batarya bi bakmışsın puf

gpu olarak birşey diyemem ama bence işlemci hızı olarak falan iphone daha önde gibi oyun konusunda s24 ultraya daha önde bakıyorum çünkü 15 pro pubg oynuyorum 120 fps stabil okey güzel ama batarya bi bakmışsın puf
Ah bide o batarya sorununu çözseler çok iyi olur. Ben Samsung kalitesini beğeniyorum ama Apple ile arasında dağlar kadar fark yok. İşletim sistemini beğeniyorum, Bazı uygulamalar android işletim sistemine göre daha optimize çalışabiliyor genelde office yazılım uygulamaları. Ayrıca Dış tasarımı da güzel bir de Diğer markalar gibi gereksiz telefonlar çıkarıp durmaması güzel birşey. CPU GPU RAM vs. hepsinin iç içe olması da mühendislik harikası diyebiliriz işlemciler arası mesafe kısalıyor böylece. Dez avantajı ise değiştirilemez olması.

Şu anki telefonum iyice bozulduğu zaman alacağım telefonu düşünüyorum ve benim ilk düşündüğüm telefon iPhone 15. ancak araştırdığım her forumda insanlar Galaxy S24'ün çok daha iyi olduğunu belirtiyor. Fiyat olarak da S24 çok daha ucuz biliyorum ama IOS'un tasarımı ve özellikleri gözümü kör etmiş durumda, sırf şu hızlı wallpaper değişme özelliği bile benim için bir artı. Sizce mantıklı mı düşünüyorum?

Paranız varsa iOS istiyorsanız alın hocam uzun süreler kullanırsınız ama Pro'ya da promax daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı