S24 vs S24FE vs S23 vs iPhone 13

Bütçe
35000
Selamlar yakında telefon alacağım. S24, S24FE, S23, iPhone 13 arasında kaldım. Arada sırada oyun oynarım (PUBG vs.).kamerası ve ekranı da önemli benim için. Sizce hangi telefonu seçmeliyim?
s24 fe kullanıyorum keşke s24 yada ip 13 alsaydım diyorum şarjı su gibi gidiyor

s24 fe kullanıyorum keşke s24 yada ip 13 alsaydım diyorum şarjı su gibi gidiyor
İlk 2 hafta normal diye biliyorum. Ancak 1 aydan uzun süredir böyleyse ya size yeterli gelmiyor ya da telefon sorunlu. Eğer telefonun sorunlu olduğundan şüpheniz varsa servise gidebilirsiniz.

S24 veya S23 alınabilir. Fan edition modellerini bu fiyat bandında önermiyorum. Animasyon sorunları olmasın ve işletim sistemi premium hissettirsin, uzun yıllar arzını korusun satarken kolay satayım fiyat performans önemli değil derseniz düz modeller mantıklı olmasa da iPhone 13 alınabilir, güzel cihaz. Fakat ben olsam tercihimi S23'den yana kullanırdım.

Selamlar yakında telefon alacağım. S24, S24FE, S23, iPhone 13 arasında kaldım. Arada sırada oyun oynarım (PUBG vs.).kamerası ve ekranı da önemli benim için. Sizce hangi telefonu seçmeliyim?
oyun oynuyosan fe al ekran boyutu açısından daha rahat edersin şarjıda uzun gider

Technopat Haberler

Geri
Yukarı