TEKNOLOJİPEREST
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bütçem kısıtlı. Ses kalitesi iyi olan en kötü 2 3 sene idare ettirecek bir kablolu kulaklık almak istiyorum, önerilerinizi beklerim. Bütçem maksimum 400TL
Bütçem kısıtlı. Ses kalitesi iyi olan en kötü 2 3 sene idare ettirecek bir kablolu kulaklık almak istiyorum, önerilerinizi beklerim. Bütçem maksimum 400TL.
Baseus'un kulaklıklarına bakabilirsiniz bütçenize göre kulaklıklar var.
Bir sıfır eksik mi yazdınız yoksa doğru mu görüyorum?
Özellikle önerdiğiniz bir model var mı? Dediğim gibi önerilere açığım.
Hayır doğru yazdım. 4000TL'ye kablolu kulaklık alacak maddi durumum maalesef yok malum üniversite öğrencisiyim.
Hocam indirim kovalarsanız 400TL ile kablosuz kulaklık bulmanız mümkün.
Ozllikle salı günleri saat 18.00'da Havit HappyHour indirimlerinde yakalama şansınız yüsek.
Ben 3 ay önce TW915E modelini 500TL'ye almıştım (normal fiyatı 1.3K) ve halada kullanıyorum aldığım fiyata Göre harika bir ürün.
Hocam indirim kovalarsanız 400TL ile kablosuz kulaklık bulmanız mümkün.
Ozllikle salı günleri saat 18.00'da Havit happyhour indirimlerinde yakalama şansınız yüsek.
Ben 3 ay önce TW915e modelini 500TL'ye almıştım (normal fiyatı 1.3K) ve halada kullanıyorum aldığım fiyata göre harika bir ürün.
En fazla 500 ayırabilirim, hangi siteden takip ediyorsunuz?
Ben kablolu arıyorum. Type-C girişli S24FE cihazım için alacağım. Kablosuz var zaten. Siz yanlış anladınız sanırım.
En fazla 500 ayırabilirim, hangi siteden takip ediyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.