S24FE için Type-C kulaklık önerisi

Baseus'un kulaklıklarına bakabilirsiniz bütçenize göre kulaklıklar var.

Özellikle önerdiğiniz bir model var mı? Dediğim gibi önerilere açığım.

Bir sıfır eksik mi yazdınız yoksa doğru mu görüyorum?

Hayır doğru yazdım. 4000TL'ye kablolu kulaklık alacak maddi durumum maalesef yok malum üniversite öğrencisiyim🙃.

Hocam indirim kovalarsanız 400TL ile kablosuz kulaklık bulmanız mümkün.
Ozllikle salı günleri saat 18.00'da Havit HappyHour indirimlerinde yakalama şansınız yüsek.
Ben 3 ay önce TW915E modelini 500TL'ye almıştım (normal fiyatı 1.3k) ve halada kullanıyorum aldığım fiyata Göre harika bir ürün.

Ozllikle salı günleri saat 18.00'da Havit HappyHour indirimlerinde yakalama şansınız yüsek.
Ben 3 ay önce TW915E modelini 500TL'ye almıştım (normal fiyatı 1.3K) ve halada kullanıyorum aldığım fiyata Göre harika bir ürün.

En fazla 500 ayırabilirim, hangi siteden takip ediyorsunuz?

Ozllikle salı günleri saat 18.00'da Havit happyhour indirimlerinde yakalama şansınız yüsek.
Ben 3 ay önce TW915e modelini 500TL'ye almıştım (normal fiyatı 1.3K) ve halada kullanıyorum aldığım fiyata göre harika bir ürün.

En fazla 500 ayırabilirim, hangi siteden takip ediyorsunuz?

Bulursun ama bence bu bütçeyle bulacağın çoğu Bluetooth kulaklık kablolu kulaklıklara nazaran daha kötü ses kalitesi verir diye tahmin ediyorum. Bende eğer indirimde yakalarsanız QCY T13 ANC önerebilirim 2 yıla yakın bir süre kullandım ve fiyatına göre oldukça başarılı.

Bulursun ama bence bu bütçeyle bulacağın çoğu Bluetooth kulaklık kablolu kulaklıklara nazaran daha kötü ses kalitesi verir diye tahmin ediyorum. Bende eğer indirimde yakalarsanız QCY T13 ANC önerebilirim 2 yıla yakın bir süre kullandım ve fiyatına göre oldukça başarılı.

Ben kablolu arıyorum. Type-C girişli S24FE cihazım için alacağım. Kablosuz var zaten. Siz yanlış anladınız sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı