S24FE ve S24+ arasındaki fiyat farkına değer mi?

lieys

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, sanırsam 20 bin kadar bir fark var S24FE arasında. Sizce bu fark değer mi? Görüşleriniz nedir? Merak ettim.

Normal kullanıcı için FE olan yeterli bence. İşlemci olarak çok az bir farkı vardı. 7 yıl güncellemede alacak zaten.

Değmez. S24 ile arasındaki farka değer ama.

10 bin fark sanırım S24 arasında.

Büyük ekran sevenler için S24FE ideal. Küçük ekran sevenler için S24 ideal.

Normal kullanıcı için FE olan yeterli bence. İşlemci olarak çok az bir farkı vardı. 7 yıl güncellemede alacak zaten.

Gündelik kullanım için mi?

@kxy sizce hocam değer mi? Siz daha iyi bilirsiniz.

Son düzenleme:
10 bin fark sanırım S24 arasında.

Büyük ekran sevenler için S24FE ideal. Küçük ekran sevenler için S24 ideal.

Gündelik kullanım için mi?

@kxy sizce hocam değer mi? Siz daha iyi bilirsiniz.

Gündelik kullanim icin fazla fazla yeter hocam S24FE evet. Batarasi olsun kamerasi olsun en alinabilir cihaz. S24'ün S24FE'den tek artisi kamera ve ekran cerceve orani denebilir. S24+ ama hem QHD+ ekrana sahip hem kamerasi daha iyi hem bataryasi daha iyi yaklasik 2 saat daha fazla ekran suresi veriyor hem 45W hizli şarj var. Hem daha ince ve zarif bir cihaz. Dahada hafif. S24 ile S24FE arasindaki fiyat farkina belki degmeyebilir ama S24+ ile aradaki fiyat farkina değecektir.

Gündelik kullanim icin fazla fazla yeter hocam S24FE evet. Batarasi olsun kamerasi olsun en alinabilir cihaz. S24'ün S24FE'den tek artisi kamera ve ekran cerceve orani denebilir. S24+ ama hem QHD+ ekrana sahip hem kamerasi daha iyi hem bataryasi daha iyi yaklasik 2 saat daha fazla ekran suresi veriyor hem 45W hizli şarj var. Hem daha ince ve zarif bir cihaz. Dahada hafif. S24 ile S24FE arasindaki fiyat farkina belki degmeyebilir ama S24+ ile aradaki fiyat farkina değecektir.

Anladım. Siz S24+ neden almadınız hocam? Merak ettim.

Anladım. Siz S24+ neden almadınız hocam? Merak ettim.

Ben masaustu bilgisayarima yukseltme yapacagim icin S24FE tercih ettim hocam. 4070 Ti Superden 5080 veya 5090'a gececegim cebimde para kalmasini istedim. Fotograf cekmeyle vs işim yok zaten sosyal medyada takilayim arada dusuk sistemli oyunlar oynayayım telefonda yeterli benim icin.

Ben masaustu bilgisayarima yukseltme yapacagim icin S24FE tercih ettim hocam. 4070 Ti Super'den 5080 veya 5090'a gececegim cebimde para kalmasini istedim. Fotograf cekmeyle vs işim yok zaten sosyal medyada takilayim arada dusuk sistemli oyunlar oynayayım telefonda yeterli benim icin.

Anladım. İyi yapmışsınız şimdiden hayırlı olsun. Sizce bu telefonun iPhone dengi hangi telefondur?

Anladım. İyi yapmışsınız şimdiden hayırlı olsun. Sizce bu telefonun iPhone dengi hangi telefondur?

S24FEnin iPhone tarafinda bir dengi yok hocam. Performans olarak iPhone 15 serisine, kamera olarak iPhone 12-13'lere denk oldugunu dusunuyorum. Illa bir dengine bakacak olursak yakinda cikacak olan SE4 denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı