S24FE vs S24 vs S24

Bütçe
20 bin-50 bin(max)

Sull

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi günler, ben daha önceden iPhone alacaktım ama depolama sorunundan dolayi vazgeçtim. 2. el telefon almak istemiyor, Redmi gibi telefonlar almak istemiyorum. Bu yüzden S24, S24+, (belki S25, S25+ falan da olabilir zorlarsam), S24FE seçenekler. Normalde küçük ekran severim ama benim icin problem değil. Önemli özellikler; pil kesinlikle iyi dayanmalı, kamerası kötü olmasın (çok fotoğraf, video çeken biri değilim ama kamerası güzelliği isterim), uzun vadeli dayanması, arayüzde akici olması. (işlemci o kadar önemli degil cok sik oyun oynamıyorum zaten bu fiyatlarda oyunda akıcılık konusunda arıza çıkmaz diye düşünüyorum). Önceki telefonum Samsung A34 bu arada.

S25+ alabiliyorsanız alın. İşlemci farkı var arada. 2400'den iyidir. Ama zorlayamazsanız 24+ en mantıklısı. Kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Hocam yasak mı değil mi bilmiyorum fakat en son açtığım konuma bakar mısınız rica etsem? Aynı telefonu ben de düşünüyorum.

S25+ alabiliyorsanız alın. İşlemci farkı var arada. 2400'den iyidir. Ama zorlayamazsanız 24+ en mantıklısı. Kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Yani işlemci benim için dediğim gibi çok önemli değil. 2 sorum olacak Ai olmadan kamera nasıl, pili iyi dayanıyor mu? ( yanıtın için teşekkürler).

Biraz beklerseniz S25+ ara sıra indirime giriyor. S25+ alın.
Yani yazın sonuna doğru alacağım eğer indirime girerse olabilir şuanda 55 civarında gene alınabilir gibi. (Yanıt için teşekkürler)

Xiaomi 15 gibi bir cihaz varken bunlara hiç bakmazdım.
Ya samsung, Apple gibi markalar dışında diğer markaların yazılımı, işte sistemi falan güven vermiyor. Ama özellik olarak, kağıt üstünde bencede s24'den iyi telefondur. (Yanıtın için teşekkürler hocam).

Pili iyi dayanıyor merak etmeyin. Bende günlük kullanıcıyım.
Teşekkürler sağ olun ancak bir süre verebilirmisiniz? Mesela bir günde 12-13 saat şarj etmeden kullanabilirsiniz?

Ya samsung, Apple gibi markalar dışında diğer markaların yazılımı, işte sistemi falan güven vermiyor. Ama özellik olarak, kağıt üstünde bencede s24'den iyi telefondur. (Yanıtın için teşekkürler hocam).

Teşekkürler sağ olun ancak bir süre verebilirmisiniz? Mesela bir günde 12-13 saat şarj etmeden kullanabilirsiniz?
12-13 saat 60 hz olursa belki. 7-8 saat gördüm ben genel olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı