S25 FE alınır mı?

akif.ahgf

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx3060
i3 13100f
Aslında S25 almak istiyordum zamanında 42.000 TL iken almadım pişmanım. Sanırım artık S26 çıkması yaklaştığı için stok yok. Stok olmadığı içinde sanırım fiyatlar olması gerektiğinden çok uçuk. Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimiyle S25 55.600 TL S25 FE 32.000TL. Zamanında 40.000 TL'ye gördüğüm için bu fiyata almak saçma gibi geliyor fakat küçük ekranda çok cezbedici. Konu hakkında bilgili biri varsa bana fikir verebilir mi? Not: Sadece Samsung'la ilgileniyorum.

Gayet alınıp uzun süre rahat götürecek güçte bir telefon. Sıradan bir kullanıcıysanız yeterli olacaktır. Hayırlı olsun.

Hocam Exynos olduğu için biraz şüpheliyim. Isınma ve hızlı pil bitme gibi bir sorunla karşılaşmam değil mi? Sanırım Exynos üzerinde bir ön yargı oluşmuş.

Hocam Exynos olduğu için biraz şüpheliyim. Isınma ve hızlı pil bitme gibi bir sorunla karşılaşmam değil mi? Sanırım Exynos üzerinde bir ön yargı oluşmuş.

Forumda sadece bu konuyu buldum şikayet olarak. Başka da görmedim.

S24 Plus alınır bu paralara. Her bakımdan daha iyi cihaz.

S24 almak mantıklı bence, S25FE a serisi gibi. Telefonu almadan önce elinize alıp biraz kullanırsanız anlarsınız. Kağıt üzerinde değerleri S25FE ile benzer fakat S24 daha premium telefon. İki telefon da sizi üzmez.

Aslında S24 de mantıklı başta düşününce başta 2 yıl daha eski olarak düşünmüştüm yani 2 yıl daha fazla güncelleme alır. Fakat zaten 5 yılda ömrü doluyor.

S24 Plus alınır bu paralara. Her bakımdan daha iyi cihaz.

Hocam S24 Plus 41.000TL, ben S25 FE yi 32.000TL'ye alabiliyorum.

Aslında S24 de mantıklı başta düşününce başta 2 yıl daha eski olarak düşünmüştüm yani 2 yıl daha fazla güncelleme alır. Fakat zaten 5 yılda ömrü doluyor.

Ben de güncelliğini düşündüğünüzü anlamıştım. Eğer 24'ten uzak değilseniz o da olabilir. Günümüzde iPhone 17 olmasına rağmen ek özellikleri onda olmadığı için 14 Pro alan bile varken siz neden 24 almayasınız?

Ben sadece S24 ile iPhone 16 arasında kaldığımda iPhone'dan devam ettim çünkü S24'ün Exynos'lu versiyonunun kamerası berbat şekilde renkleri patlatıyordu.

Ben de güncelliğini düşündüğünüzü anlamıştım. Eğer 24'ten uzak değilseniz o da olabilir. Günümüzde iPhone 17 olmasına rağmen ek özellikleri onda olmadığı için 14 Pro alan bile varken siz neden 24 almayasınız?

Ben sadece S24 ile iPhone 16 arasında kaldığımda IPhone'dan devam ettim çünkü S24'ün Exynos'lu versiyonunun kamerası berbat şekilde renkleri patlatıyordu.

Yani hocam bence güncel her zaman iyidir. Yani aslında 5 yıl A52 kullandığıma göre S25FE'den de her halükarda memnun kalırım diye düşünüyorum sadece 40 bin TL'te S25'i gördüm ya o kafamı kurcalıyor ya aldıktan sonra geri 40 bin TL'ye düşer diye.

Yani hocam bence güncel her zaman iyidir. Yani aslında 5 yıl A52 kullandığıma göre S25FE'den de her halükarda memnun kalırım diye düşünüyorum sadece 40 bin TL'te S25'i gördüm ya o kafamı kurcalıyor ya aldıktan sonra geri 40 bin TL'ye düşer diye.

Hem S25 FE hem de S24 sizi bence tatmin eder. Kıyaslayıp ona göre alabilirsiniz. S25 almadığınız ve S24 aldığınız için de pişman olacağınız bir nokta olacağını açıkçası sanmıyorum. Zaten iyi telefonlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı