S25 Plus beklenmeli mi?

cloud234

Decapat
S24 Plus düşünüyorum ancak S25 serisinin gelmesine az kalmışken biraz daha beklesem mi bilemedim. S24 Plus 38.000 civarına bulunabiliyor. S25 Plus beklenmeli mi, fiyatı hakkında bilginiz var mıdır?

Yüksek bir fiyattan çıkacağını düşünüyorum. Ek olarak telefon ile napacağınıza bağlı olarak değişir eğer S24 Plus sizin için yeterli ise onu alın zaten gayet başarılı bir cihaz.
S22 bile yeter. Eskisi gibi artık yeni model çıkınca çok büyük bir değişiklik olmuyor. Sadece ekran çerçevesi küçülüyor

Yüksek bir fiyattan çıkacağını düşünüyorum. Ek olarak telefon ile napacağınıza bağlı olarak değişir eğer S24 Plus sizin için yeterli ise onu alın zaten gayet başarılı bir cihaz.
Fotoğraf ve kamera önemli ise, kas gücü gerektiren işler yapıyorsanız veya buna benzer işleriniz varsa da S25 serisini bekleyin.

Muhtemelen ön siparişi yaklaşık 55-60 bin TL'den çıkar.

S24 Plus düşünüyorum ancak S25 serisinin gelmesine az kalmışken biraz daha beklesem mi bilemedim. S24 Plus 38.000 civarına bulunabiliyor. S25 Plus beklenmeli mi, fiyatı hakkında bilginiz var mıdır?
25 plus çıkınca ufak bir fiyat düşüşü olabilir 24 plusta. Bekleyip 24 plus alırsanız bir miktar paranız cebinizde kalır. Şuanda paranızı dolar gibi daha sabit bir para biçimine çevirmeniz iyi olur. Değeri düşmesin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı