S23 serisindeki 12 GB RAM seçeneği ABD'ye de Avrupa'ya da gelmedi. Uzak Doğu ve Latin Amerika ülkelerine getirildi o RAM seçeneği. Dünya da üretim dışında neredeyse her alanda 1. olmayı başarabilmiş ABD'ye getirilmediyse bize de getirilmemesine tepki verecek değilim. Dünya'daki çoğu ülkeye de getirilmemiş zaten o seçenek. S24'ünde açıklamasını yaptım. Honor 400 serisi için Afrika'da daha kaç yıl geleceği hakkında resmi açıklama yapılmamışken bizde nedense 3 yıl. Bu firma istese de zarara girmez o cihazları tanıttıktan sonra. En hızlı 1 milyon satışa ulaşan serisi oldu ki kendileri de ulaşacağını biliyordu. Yani yok Avrupa'nın da maliyeti üstlenmesi yok şu bu hikaye. Yazılım güncellemesinden bahsediyoruz, malzemeden veya donanımdan baya kıssa yine sana hak veririm. O kadar da maaliyeti olmaz bu işin. Ben zaten üst mesajlarımda Honor Magic 7 Pro'nun daha iyi olduğunu belirtmişim, ben 3 yıl güncellemesinden sonra önermemeye karar verdim ki düzeltene kadar da önermem. Reeder niye aliyim kardeşim sanki ülkemizi düşünen bir marka. Türk menşeili diye ülkemizi düşünen bir marka olmuyor. Adam gibi yazılımları yok, 3 kamera diye 1 kamera lensi takıyorlar, üstüne bir de parçaların neredeyse hepsi yurt dışında üretiliyor.Ülkene/Ülkemize hangi marka ikincil muamele çekmiyor? Ülkemizin ekonomik şartları ve alım gücü nedenli maliyette zarara girmemek için yapılıyor bunlar. Çok milliyetçi bakış açısından yaklaşıyorsan Reeder alabilirsin. En basitinden Samsung'da Türkiye'ye S23 serisinde 256 GB depolama 12 GB RAM seçeneğini, S24 serisinde Snapdragon'u getirmedi. Honor'un AB ülkelerine bunu yapma nedeni AB üyelerinin maliyetini ortak bir havuzdan karşıladığı için zarara girmeyecek olması. AB dışı her ülke bizdeki sorunu yaşıyor. Ki zaten magic 7 Pro 7 sene güncelleme alacak, ülkemizde herhangi bir değişiklik yok bu konuda. Madem politikalarını konuşuyoruz ülkemize 55bin TL'ye SD Elite, böyle iyi batarya ve kameraya ek yazılım ile ekran sunan başka hangi marka var? S25+ magic 7 Pro varken alınmaz. Bak bende desteklemiyorum ama boykot edeceksen ayrım yapmadan hepsini et, işine geldiklerini aradan kayırma. Boykot etmek için reeder, ovion falan alman gerekiyor.
@923535 kullandığınız model neydi bu arada