Çözüldü Rust sunucuya bağlanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

akel3388

Femtopat
Daha fazla  
RAM
8GB BUGATEK
Ekran kartı
AMD Radeon RX 570 Series
İşlemci
AMD ryzen 5 1500x Quad-Core Processor
Rust oynayacağım agalarla fakat Rust'a giriyorum ardından biraz zaman geçiyor atemp cart curt hatası veriyor. Fark ettim ki Alt+Tab attığımda Steam envanteri vs. Google internet bağlantısı yok diyor. Oyunu kapatıyorum, biraz bekliyorum tekrardan internet düzeliyor anlamadım.

Çözüm
Yaptım da hocam olmadı bizim arkadaş direk dosyalarda Client'den gir demişti sanırım clientten girince EAC açmıyormuş ondan olabilir bir normal açmayı deniyorum şu an.

EAC açmayınca öyle yapıyor aynen, EAC'nin açık ve aktif olması lazım EAC'yi çalıştırarak çözebilirsin hocam, haydi bakalım inşallah açılır :)
Aynısı başıma gelmişti EAC not verified falan filan diyordu Steam'den oyun dosyalarını doğrulamıştım ilk sonra hesaptan çıkıp girmiştim ve sonraki adımda da indirme önbelleğini temizlemiştim ama çözülmemişti EAC'yi yeniden yüklemesini sağlamıştım bu şekilde deneyebilirsin inşallah düzelir :) internet sık kesiliyorsa da yapabilir ( ben sorunu başka diske yükleyerek çözdüm o da ayrı bir konu )

Aynısı başıma gelmişti EAC not verified falan filan diyordu Steam'den oyun dosyalarını doğrulamıştım ilk sonra hesaptan çıkıp girmiştim ve sonraki adımda da indirme önbelleğini temizlemiştim ama çözülmemişti EAC'yi yeniden yüklemesini sağlamıştım bu şekilde deneyebilirsin inşallah düzelir :) internet sık kesiliyorsa da yapabilir ( ben sorunu başka diske yükleyerek çözdüm o da ayrı bir konu )

Tam olarak anlayamadım ama hocam.

Tam olarak anlayamadım ama hocam.

Yani hocam oyun dosyalarını doğrulayıp hesaptan çıkıp girince olması lazım, inşallah olur :) ( Sadece Oyun Dosyalarını Doğrulamak da çözebilir )

Yani hocam oyun dosyalarını doğrulayıp hesaptan çıkıp girince olması lazım, inşallah olur :) ( sadece oyun dosyalarını doğrulamak da çözebilir )

Yaptım da hocam olmadı bizim arkadaş direk dosyalarda Client'den gir demişti sanırım clientten girince EAC açmıyormuş ondan olabilir bir normal açmayı deniyorum şu an.

EAC açmayınca öyle yapıyor aynen, EAC'nin açık ve aktif olması lazım EAC'yi çalıştırarak çözebilirsin hocam, haydi bakalım inşallah açılır :)

Çözüm
Süperr çok sevindim hocam, iyi oyunlar dilerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı