S25 Ultra beklenir mi?

Selamlar, bir süredir Android'e geçiş yapmak istiyorum. Şu anki telefonum iPhone 15 Pro ve ısınma durumundan, ayrıca şarjının 1 günü çıkaramamasından dolayı biraz yoruldum. Samsung Galaxy S25 Ultra'yı beklemeyi planlıyordum, ancak kenarlarının oval olacağı sanırım kesinleşti. Neredeyse tüm telefonlar S25 Ultra'nın tasarımına benziyor, bu yüzden S24 Ultra'nın köşeli tasarımı bana açıkçası daha güzel geldi o yüzden beklemek konusunda emin değilim. Ayrıca şuan hiç bir fark ödemeden S24 Ultraya geçebiliyorum, S25 Ultra için beklediğimi varsayarsak bana nasıl bir maliyeti olabilir?
Bence s24 ultra al çünkü zaten çoğu özellik var oyun desen full ayarlarda kamera desen zaten en iyi kamera s25 ultra çıksa üzerine iki üç ekleme daha yapıp neredeyse fiyatı iki katına çıkarırlar ve buda üzer değmez tercihim s24 ultra

Bence s24 ultra al çünkü zaten çoğu özellik var oyun desen full ayarlarda kamera desen zaten en iyi kamera s25 ultra çıksa üzerine iki üç ekleme daha yapıp neredeyse fiyatı iki katına çıkarırlar ve buda üzer değmez tercihim s24 ultra
Sanmıyorum. Samsung her devrimi tekli serilerde yaptı, S22 ve S24 bana göre bomboştu.

Her ne kadar keskin dönüşlü yapısını sevmesemde katılıyorum hocama. Telefona karakteristik bir hava katıyordu. Resmen aura veriyordu.
Aynen oyle hocam, elinizde pahali bir telefon oldugunu hissediyordunuz, kenari oval olan tasarimini gordum ve daha alt segment telefonlara benzemeye baslamis.

Son düzenleme:
Tasarıma çok takmıyorsanız ve teknolojiyle çok işli dışlı değilseniz beklemeye değmez.
Tasarım olarak S24 Ultra gözüme daha hoş geliyor. Teknolojiyle içli dışlıyım aslında ama telefondan oyun performansı, render gibi bir beklentim yok. AI tarafında geride kalmak istemem ama bu 12gb ram diğeri 16 gibi bir takıntım yok. Bunun dışında, 3 5 fotoğraf çekmek, işe giderken trafikte bir şeyler izlemek ve mailleri kontrol etmek dışında pek bir şey yapmıyorum. Yine de S25 Ultra nın çıkmasına kısa bir süre kaldığı için bekleme taraftarıydım ama oval kenarlar biraz üzdü.

Tasarım olarak S24 Ultra gözüme daha hoş geliyor. Teknolojiyle içli dışlıyım aslında ama telefondan oyun performansı, render gibi bir beklentim yok. AI tarafında geride kalmak istemem ama bu 12gb ram diğeri 16 gibi bir takıntım yok. Bunun dışında, 3 5 fotoğraf çekmek, işe giderken trafikte bir şeyler izlemek ve mailleri kontrol etmek dışında pek bir şey yapmıyorum. Yine de S25 Ultra nın çıkmasına kısa bir süre kaldığı için bekleme taraftarıydım ama oval kenarlar biraz üzdü.
Bence gerek yok. S24 Ultra'nın yapamayıp da S25 Ultra'nın yapabileceği tek bir şey yok. Hemde A55 gibi duruyo telefon.

@Rubbyko ha eğer teknolojik olarak S25'i istiyorsanız bekleyin. Sırf teknolojik olarak oval köşelerin bile önemi yok. Ondan ayrı güncel olsun vs. diye de düşünüyorsanız şunun şurasında Şubat gibi çıkacak zaten. Elinizde de iPhone 15 varmış, o zamana kadar beklemek işkence de olmaz hem. Ama bahsettiğiniz şeylere göre zaten çok da önemi yok S25'e para vermenin.

Hatta dilerseniz, ne olacağı belli olmaz, dolar artabilir ama S25'in çıkışını beklersiniz. Bir mağazada falan test edersiniz, olmadı S24'ün de fiyatı ucuzlamış olur, onu alırsınız.

Ama saydıklarınıza bakarak çok da gerek yok derim ben S25'e.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı