S25 Ultra vs 16 Pro

Bunu her karşılaştırmada söylüyorum Samsung kapalı bir ortamda çok kötü çekiyor bu bir gerçek maalesef. Bir teknoloji mağazasına gidin bir Samsung'la bir Apple elinize alın Samsung yüzünüzü bembeyaz çıkaracak. S24 Ultra ev içi çekimlerinde ışığı 15 Pro Max'e göre daha kötü ayarlıyor mesela bu videoda kanıtı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 6 ile 6.45 arasını izleyin ve farkı görün.

Bunu her karşılaştırmada söylüyorum Samsung kapalı bir ortamda çok kötü çekiyor bu bir gerçek maalesef. Bir teknoloji mağazasına gidin bir Samsung'la bir Apple elinize alın Samsung yüzünüzü bembeyaz çıkaracak. S24 Ultra ev içi çekimlerinde ışığı 15 Pro Max'e göre daha kötü ayarlıyor mesela bu videoda kanıtı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kamera konusu biraz göreceli S24 serisi de çıktığı zaman bu tarz sorunları vardı ama gelen guncelle ile hallettiler bunu da hallederler.

Soyledilerin de gozle görülür bir fark yok bence performans olarak S25 Ultra daha iyi ayni zaman da kullandığım saat kulaklık vs hep Samsung'a ait elden çıkarma konusuna gelince 2 yil önce aldığım S23 bugün gayet güzel bir fiyat ile satabilyorum.

Ekosistemin Samsung ise S25 Ultra almalısın zaten. Apple seni bozar.

Kimine sorarsan Apple çok karanlık çekiyor. Gerçek haline bakarak karar verilmesi lazım iki cihaz ile karşılaştırılmaması lazım.

bana kalırsa s25 ultra çünkü daha 2 gün önce iPhone 16 pro 256gb aldım ve telefon 3saat ekran süresi verdi (oyun felanda oynamadım sadece ayarlar Google) telefon kurulunda yapamadık (iCloud hesap oluşturulamıyor hatası verdi akrabadaki dayımdan yardım istedim onun Appleda çalışan yetkili arkadaşı var oda yapamadı) neyse hesap illa açılır ama ben mesela telefona o kadar para vercem pubg veya herhangi bir oyun oynayamayacak miyim ?? ha oynarsin mis gibi cihaz ama peki 3 4 ay sonraki PİL SAĞLIĞI?? zaten günü çıkarmıyor bide oyun mu oynacam ben hayaller dünyası

ben şimdi s25 ultra almayı düşünüyorum bana kalırsa iphonedan çok daha üstün bir cihaz

Bende bu iki cihaz arasında kalmıştım ama Apple bizi üzdü maalesef eğer arada veya genelde oyun oynuyorsan, uzun süreli kullanacaksan (aldıktan sonra en az 6-7 yıl),uzun süreli batarya kullanımı (ekran süresi) istiyorsan Samsung çok daha iyi bir seçenek

Son düzenleme:
S25 Ultra aldım beyler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250210_022546_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20250210_022546_WhatsApp.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 35
Geri
Yukarı