S25 Ultra vs 16 Pro

AliTechnology

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben daha önceden konu oluşturdum ama tam aklıma yatmadı ve emin olamadım sizce bu ikisi arasından hangisini alayım? Şu anki kullandığım telefon Huawei P40 Lite ikisi arasında kaldım. Beni aydınlatırsanız sevinirim hangisi daha mantıklı olur? Her iki telefonda günü çıkarsın yeter (5-8 saat sot) gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki telefon da memnun eder. Batarya olarak S25 Ultra çok daha üstün. Önce hangi ekosistemi seviyorsun ona karar ver. Her iki cihaz da donanım, ekran ve kamera olarak çok iyi cihazlar. S25 Ultra yurt dışı modeline de bakabilirsin fiyat olarak yarı yarıya fark var.

Öncelikle herkese iyi günler dilerim. Ben daha önceden konu oluşturdum ama tam aklıma yatmadı ve emin olamadım sizce bu ikisi arasından hangisini alayım? Şu anki kullandığım telefon Huawei P40 Lite ikisi arasında kaldım. Beni aydınlatırsanız sevinirim hangisi daha mantıklı olur? Her iki telefonda günü çıkarsın yeter (5-8 saat sot) gibi.

Honor magic 7 Pro ve Vivo X200 Pro oneririm. Hicbirinde fark hissetmezsiniz ozellikle performansta. Vivo ve Honor'un kameralari daha iyi.

Hocam ikisi de her anlamda çok sağlam telefonlar ve tekrardan ikisi de sizi çok uzun yıllar götürür. Benim önerim bir teknoloji mağazasına gidip iki telefonu boyutları ve işletim sistemi yönünden karşılaştırmanız. Tek söyleyeceğim şey batarya olarak S25 Ultra daha üstün.

Şahsi önerimi soracak olursanız boyutu ve iOS nedeniyle iPhone 16 Pro derim.

Ben genelde sosyal medyada takılan birisiyim 2 telefonunda batarya performansı nasıl onun için. Yapay zeka ile isim olacağını sanmıyorum.
Hocam eğer batarya'ya önem veriyorsanız S25 Ultra alın. iPhone 16 Pro'nun SOT süresi S25 Ultra'ya göre biraz üzebilir.

Ben çok büyük telefon seven birisi değilim şahsen çünkü elimdeki telefon 6.4 inç ve bu boyutlar gündelik kullanma göre daha uygun diye düşünüyorum.
Hocam ikisi de her anlamda çok sağlam telefonlar ve tekrardan ikisi de sizi çok uzun yıllar götürür. Benim önerim bir teknoloji mağazasına gidip iki telefonu boyutları ve işletim sistemi yönünden karşılaştırmanız. Tek söyleyeceğim şey batarya olarak S25 Ultra daha üstün.

Şahsi önerimi soracak olursanız boyutu ve iOS nedeniyle iPhone 16 Pro derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı