S3 Alınır Mı?

Tamam moto g ve gm'yi de araştıracağım teşekkürler. Bütçeme uygun başka önerilere de açığım. Fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Peki xperia sp telefonu tavsiye eder misiniz? Kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirler mi lütfen? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler ama hem bilinmedik marka hem çok büyük ve pahalı.

O paraya temiz s3 alınır. İhtiyacını karşılar ayrıca piyasası olduğundan elden çıkartman da kolay olur. Başıma geldiğinden diyorum, windows işletim sistemli telefonları ( 1520 - 1020 dahil) telefoncular almıyor tutulmuyor diyerekten. Motorolla Moto G kullandım ve kullanan arkadaşlar var. Acayip kasmalar yaşıyorlar. General Mobile ise uzak durulması gereken bir marka. SAR değeri çok yüksek. Sağlığından olma. Sıfır S3 mini alabilirsin. Sony kullanmadım yorum yok.

Şuan ki bütçeme göre Xperia Sp, S3 arasında kaldım. Ya da 1 daha bekleyip s4 mini almayı düşüneceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı