S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

L kurdun mu sen?

Sen şuan CM 11 mi kullanıyorsun? İyi mi?
Android L'yi bekle. Kamera sorunu düzelince bende kuracağım. Virginity V14'ü de kurabilirsin. S5 romu ve pil süre seviyesi gerçekten çok iyi. 1 günü rahat çıkartıyor.

MERHABA burda yazmam doğrumu bilmiyorum ama s3 mini me farklı bir rom kurdum ( Lollipop 5.0 (AOSP) )
CM dönmek istiyorum fakat recorvery mod açılmıyor. ve CİHAZ ROOT LU GÖZÜKMÜYOR. kullandığım rom da birçok hata var başta mobil veri çalışmıyor, google play hesabım açılmıyor, ekranda kaymalar oluyor vs vs.....
baya olmuş ama yardımcı olursanız sevinirim .............

CM 12 bugün güncellendi. Deneyen varsa kamere problemi giderilmiş mi bakabilir misiniz?

CM 12 dünde bi güncelleme geldi deneyen var mı

merhaba arkdaşalr. cm11 en son sürümünü yükeldim telefona. fakat whatsapptan falan mesaj geldiğinde dokunmatik tuşların ışığı yanık kalıyor. bunun bir çözümü var mı acaba?

CM 11 ve CM 12 güncellendi acaba sorunlar giderildi mi? En iyi ROM hangisi?

CM 12 yi bügün bi yüklim dedim daha root ekranında hata aldım hemen döndüm 11 e sorun belki benden kaynıklıdır ama suan CM 11 bahar dönemini yaşıyor

CM 12 aldıgım hata No file_contexs di galbia rar in icinde bi dosyaya ulasamadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…