S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

merhaba romu yükledim sorunsuz çalışıyor elinize ve emeginize sağlık
yalnız ekran resmini almayı bulamadım bu konuda bana yardımcı olur musunuz

ses kısma+güç tuşu diğerine göre daha basit oldu.

Bu arada gelen arama sesini istediğimiz bir mp3 yapabiliyor muyuz? Ben beceremedim. Yapan beri gelsin

Cynaogenmod 11 dosya yöneticisine güvenli depolamaya dosya kes yapıştır yaptım şifre istiyordu koydum ancak dosya kayboldu gözükmüyor nasıl geri alabilirim acaba ?

Acaba bunları s3 mini GT-I8200Q modelinde uyglusam bir sorun olur mu?

berkant selam..

tüm bu işlemlere başlamadan önce root lu ve cwm recovery kurulu olması gerekiyor mu cihazın yoksa odin o işi hallediyor mu??

Google Gapps'ı şu şekilde mi indiriyoruz

Son olarakta kullandığım S3 Mini GTi8190 telefonumda Root atılı. Rootlu olduğu için işlemlerini uygularken sorun yaratır mı?

Not: CWM linkine tıkladıktan sonra bir şey bulunamadı diyor güncellerseniz sevinirim.

Son düzenleme:

Hocam herşeyi yaptım, bütün işlemleri kelimesi kelimesine aynı s1rayla yaptım (sadece g appsi indiriyoken (arm, 5.1, super) seçtim çünkü 12.1 kuruyordum). Neyse en son cwm den, sd den zip seçtim önce cm 12.1 i sonra da g apps i, ikisindede ingilizce olarak "telefonunuzda hiçbir değişiklik" olmadı yazdı en alttada "installitaon aborted" yazıyodu. Neyse bişey olmaz dedim reboot a bastım karşıma hani 9 tane no 1 tane yes çıkıyorya, o sayfa çıktı. Yes te fix root yazıyodu bende no ya bastım rehberde bu yoktu diye. Sonra telefon kapandı sonra samsung yazısı falan geldi tekrar cwm ye döndü... ne zaman reboot a bassam aynısı oluyor cwmden çıkamıyorum. Böyle 3-4 defa denedim bataryayı falan çıkardım dedim bu böyle olmıcak.. wipe seçeneklerini yaptım yani hard reset attım telefona, sonrada sd den yine g apps ve cm 12.1 i yükledim yine aynı hatalar ((. Sonuçta reboot a bastığımda cwm ye dönüyorum burdan çıkamıyorum.

Download moda da alamıyorum fakat stock romu pc den sd me atıp ordan yükleyebilirim sanırım. Bi yardım etseniz telefonumu kullanamıyorum çok ihtiyacım var şuanda kimseye ulaşamıyorum (. Şimdiden teşekkürler.

@yktbf_1 hocam bi sizde bakarmısınız lütfen yardım edin

Arkadaşlar, cm 12.1 yüklü ve root lu iken telefon fabrika ayarlarına sıfırla yaptım telefon kapandı ve sonra teamwin yazısı çıkıp duruyor. Ekran bir kararıyor bir teamwin yazısı çıkıyor çözümü nedir?

telefona odinle tekrar cm12.1 kurdum. rom yükleme işlemi bittikten sonra telefon açılıyordu samsung yazısı çıktıktan sonra yine team win yazısı çıkıp durmaya başladı. boot loop ta kalmıştır diye düşündüm, bataryayı çıkar tak yaptım, sonra teli tekrar açtım yine aynı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…