S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

evet malesef görmüyor. tabi ben rehberimi kies üzerinden yedekleme yapmıştım :) onun da çözümünü buldum vcf olarak hafıza kartından içe aktarım yapıuyorum fakat telefonu yeniden başlattığımda rehberim kayboluyor tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. böyle bir sorunla karşılaşanınız oldu mu..
 
1.) ROM atarken telefonun imei numarasının düşme olasılığı var mıdır ?
Sen her türlü imei yedeğini al derim markette mevcuttur böyle uygulamalar.

İnternette bir video buldum İmei yedekleme hakkında root izni istiyor galiba ama S3 Mini'ye uyar mı? Bilemiyorum... Galiba GM Discovery'e uyumlu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhaba arkadaşlar bu rehber sayesinde modu kurdum ve çok memnun bir şekilde kullanıyorum, fakat güncellemeyi nasıl yapacağım yeni mod sürümünü indirip sd karta atıp CWM ile açıp direk yükle diyorum karşıma bir arayüz çıkıyor oradan da ileri diyerek tamamlıyorum çok kısa bir yükleme yapıp tamamlandı diyor telefon açılıyor fakat ayarlardan baktığım zaman sürümün değişmediğini görüyorum yapmak istediğim yüklediğim hiçbir şeyin silinmemesi ? Bu konuda nasıl bir yol izleyeceğimi söyleyebilir misiniz ?
 
recovery moda daha once bi kere girmistim hatırlıyorum simdi bu dediklerini yaptım hocam girmio acil yardim download mode sorunsuz girio ama recovery de dümdüz mal gibi acilio hic bi tepki vermeksizin :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı