S3 Mini CyanogenMod 12 (Android 5.0.2) Kurma Rehberi!

@SeaLen Kur, kur. :D İlk açılışta baya geç açılıyor, 10 dakika sürmüştü bende. Birazcık kasabilir ilk açtığınızda, sonradan kendine geliyor. :)

Daha önce S3 Mini'ye ne zaman geleceğini konuşmuştuk hatırlıyor musunuz? Kuruluyor, şuan şu CM logosu bir değişmedi ya en azından bir Android 5.0 bootloader'ini koyabilirlerdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce S3 mini ' ye ne zaman geleceğini konuşmuştuk hatırlıyor musunuz ? Kuruluyor şuan şu CM logosu bir değişmedi ya en azından bir android 5.0 bootloader ' ini koyabilirlerdi.
Onu kendiniz değiştirebilirsiniz. CM12 bildiğim kadarı ile hiçbir cihaz için official olarak çıkmadı. :)

Rom'da sıkıntılar var, stabil değil galiba. Hala kasmalar donmalar mevcut. Stabil olana kadar CM11'e geçmeyi düşünüyorum. Bu arada kamera çalışmıyor. :)

Rom ' da sıkıntılar var stabil değil galiba hala kasmalar donmalar mevcut. Stabil olana kadar CM11 ' e geçmeyi düşünüyorum. Bu arada kamera çalışmıyor :)

2 günde bir falan güncelleme alıyor CM12. :D Şuan için 11 kullanabilirsiniz, benim S3 Mini'yi kimse kullanmadığı için ben 12 kullanıyorum onda. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı