S3 Mini MIUI V5 Kurdum!

Katılım
25 Nisan 2013
Mesajlar
3.556
Makaleler
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, sonunda aradığım ROM'u buldum diyebilirim. XDA'da Gördüm, ilk başlarda menüsü yok bunun dedim ve indirmekten vazgeçtim. Dün akşam bir indirip deneyeyim dedim ve indirip CWM'den kurdum. Menünün olmaması bir sorun olmadı benim için. ROM Gayet stabil çalışıyor. Lafı fazla uzatmadan resimlere geçelim:
aMXgN8S.png
qa3uaxG.png
sJHeaJK.png
hfCcmIy.png
YRHvgjc.png
w7vE5VK.png
BrvhKAZ.png
UN8lWy8.png
M2hmcEU.png
hSmsdgW.png


Buradan indirebilirsiniz: S3 Mini MIUI V5 XDA
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu Google'den buldum ama yazayım dedim. Arama ekranında falan sorun yok sanırım. Ben yüklüyorum şimdi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum s3 mini icin orjinal room ve fusionkat disinda yukledigim butun romlarda dokunmatik tuslari calismiyor sizce sebebi nedir gerekli butun ayarlari eksiksiz yaptgimi dusunuyorum. Wipe lari yapiyorum odin ile yukluyorun recovrry ile yapiyorum. Denedigim romlar.
  • Cm 10
  • Cm 11
  • comelos os
  • Mui ( xiamio)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben S3 Mini için novafusion.pl adresindeki romları kullanıyorum. Tuşlardan kastın acaba bazen dokunduğun zaman telefon işlem yapmıyor o mu, bende de oluyor, sanırım ekranın ısınması olabilir.
 
Hic calismiyor geri ve soldaki menü açma tuşu calismiyor fiziksrl tuşları çalışıyor ortadaki ana menüye dönme ve ses kontrolleri filan çalışıyor ama malesef dokunmatik tuşlar calismiyor en az 6.7 farkli rom denedim sadece kendi rom u çalışıyor.

@Sociologist denedim dediğin gibi olmadi sammobile ve fusionkat dışında hiçbir rom işe yaramıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı