M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #21 Ümitt dedi: Peki teşekkürler. Bu arada sizin piliniz ne kadar gidiyor kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim knock off işini görür mü ?
Ümitt dedi: Peki teşekkürler. Bu arada sizin piliniz ne kadar gidiyor kaç saat ekran süresi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Kardeşim knock off işini görür mü ?
Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #22 Silinen üye dedi: Kardeşim knock off işini görür mü ? Genişletmek için tıkla... Onu yaptım zaten greenify uyutma kısayolu ve Nova ile.
Silinen üye dedi: Kardeşim knock off işini görür mü ? Genişletmek için tıkla... Onu yaptım zaten greenify uyutma kısayolu ve Nova ile.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #23 Ümitt dedi: Onu yaptım zaten greenify uyutma kısayolu ve Nova ile. Genişletmek için tıkla... Berkant ve ben s3 mini kullanıyoruz bu olayın üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Bootloop fixer gibi önemli yazılımlar yaptım.
Ümitt dedi: Onu yaptım zaten greenify uyutma kısayolu ve Nova ile. Genişletmek için tıkla... Berkant ve ben s3 mini kullanıyoruz bu olayın üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Bootloop fixer gibi önemli yazılımlar yaptım.
Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #24 Silinen üye dedi: Berkant ve ben s3 mini kullanıyoruz bu olayın üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Bootloop fixer gibi önemli yazılımlar yaptım. Genişletmek için tıkla... Knock on yapabilirseniz gerçekten çok iyi olur. Başka yaptığınız şeyler var mı? Uygulama vb
Silinen üye dedi: Berkant ve ben s3 mini kullanıyoruz bu olayın üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum. Bootloop fixer gibi önemli yazılımlar yaptım. Genişletmek için tıkla... Knock on yapabilirseniz gerçekten çok iyi olur. Başka yaptığınız şeyler var mı? Uygulama vb
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #25 Ümitt dedi: Knock on yapabilirseniz gerçekten çok iyi olur. Başka yaptığınız şeyler var mı? Uygulama vb Genişletmek için tıkla... Android için ps2 emulatörü gibi uygulamalar ve maxiplus5 için 1008 ghz de çalışan s5 romu gibi çalışmalar da var.
Ümitt dedi: Knock on yapabilirseniz gerçekten çok iyi olur. Başka yaptığınız şeyler var mı? Uygulama vb Genişletmek için tıkla... Android için ps2 emulatörü gibi uygulamalar ve maxiplus5 için 1008 ghz de çalışan s5 romu gibi çalışmalar da var.
Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #26 Silinen üye dedi: Android için ps2 emulatörü gibi uygulamalar ve maxiplus5 için 1008 ghz de çalışan s5 romu gibi çalışmalar da var. Genişletmek için tıkla... Başarılarınızın devamını dilerim. S3 Mini içinde S5 4.4 romu fena olmaz aslında ama zor galiba.
Silinen üye dedi: Android için ps2 emulatörü gibi uygulamalar ve maxiplus5 için 1008 ghz de çalışan s5 romu gibi çalışmalar da var. Genişletmek için tıkla... Başarılarınızın devamını dilerim. S3 Mini içinde S5 4.4 romu fena olmaz aslında ama zor galiba.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #27 Ümitt dedi: Başarılarınızın devamını dilerim. S3 Mini içinde S5 4.4 romu fena olmaz aslında ama zor galiba. Genişletmek için tıkla... Yok yapılabilir ama boş bir zamanda sınavlar başlıyor da.
Ümitt dedi: Başarılarınızın devamını dilerim. S3 Mini içinde S5 4.4 romu fena olmaz aslında ama zor galiba. Genişletmek için tıkla... Yok yapılabilir ama boş bir zamanda sınavlar başlıyor da.
Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #28 Silinen üye dedi: Yok yapılabilir ama boş bir zamanda sınavlar başlıyor da. Genişletmek için tıkla... Stok şekilde olursa çok daha İyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2014
Silinen üye dedi: Yok yapılabilir ama boş bir zamanda sınavlar başlıyor da. Genişletmek için tıkla... Stok şekilde olursa çok daha İyi olur.
M MC@HACKER Kilopat Katılım 7 Mayıs 2013 Mesajlar 544 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #29 Ümitt dedi: Bende 8.Sınıf Genişletmek için tıkla... Berkant sizin gibi 8.sınıf.
Ümitt Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2014 #30 Silinen üye dedi: Berkant sizin gibi 8.sınıf. Genişletmek için tıkla... Hım çok sevindim.