S3 Mini'ye ROM yüklemek

Benim telefonum Samsung Galaxy S3 Mini I8190. Ben bu telefona ROM yüklemek istiyorum fakat IMEI'nin çalınmasından korkuyorum. Başıma böyle bir şey gelir mi? Ve bir de ROM yükledikten sonra orjinal 4.1.2 ROM'a geri dönebilir miyim?

Eger imei'nin silinmesinden korkuyorsan XDA devlopers'ta EFS Professional diye program var. Telefonun imei'sini yedekliyor. Eger ROM atarken yanlis bir sey yaparsan brick olur ve kullanamazsin. Odin ile stock ROM atabilirsin. Bende de S3 mini Turkiye ROM'u var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Siz bilirsiniz. Bu arada belki unutmuşsunuzdur diye söylüyorum, romu yüklemeyi denemeden önce wipe işlemlerini yapmıştınız değil mi? Ondan kaynaklı bir hata da olabilir.
Evet yaptım.

TWRP'de mount kısmından her şeyi işaretleyip Novafusion romlarını tekrar deneyebilir misiniz?
Mount kısmına geldim fakat burada EFS falan da yazıyor. EFS bildiğim kadarıyla IMEI oluyor. Şimdi bunu yaptığım zaman seçtiğim her şeyi silecek mi?
 
TWRP ile yeniden kurmayı denedim. Succesful dedi ben de yeniden başlattım. Fakat telefon açılmadan recovery'e atıyor. Nasıl düzeltebilirim ?
 
Gerek kalmadı tamam ROM çalıştı teşekkür ederim :) Azıcık kurcalayarak Wipe Dalvik Cache vs. yaptım. Tekrar kurdum şuan boot ediyor :)
 
Bende onu soylicektim wipe/advanced wipe'tan yapilacakti ama hangi secenekleri yapicagini hatirlamiyorum. Eger bir sey olursa nasil yapicagini biliyorsun değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı