S4 ekran orijinal olduğu nasıl anlaşılır?

koktey14

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Ben S4'ümün ekranı kırıldığında yeni ekran taktırdım ve ekran orijinal mi, bilmiyorum. Fakat arkasında orijinal yazan bir etiket var. Sizce orijinal midir ?
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler. Ben S4'ümün ekranı kırıldığında yeni ekran taktırdım ve ekran orijinal mi, bilmiyorum. Fakat arkasında orijinal yazan bir etiket var. Sizce orijinal midir ?
Eki Görüntüle 186159
Donanımı kontrol etmek için fırsatınız varsa çeşitli Benchmark yazılımlarını indirip test edebilirsiniz. Sadece Antutu'yu denemeyin onu değiştiren yazılımlar var. Aynı zamanda internette konu ile alakalı pek çok tüyo var. Araştırmayı unutmayın.

Eki Görüntüle 186159
Kendi servisinde bile orjinal bulacağını sanmıyorum. Ancak bunu kullanarak anlayabilirsiniz.

Merhaba ben S4 cihazımın ekranını kırıldığı için değiştirttim. Adam orjinal dedi ama pek içim ısınmadı bunu nasıl öğrenebilirim ?

Bu tür ürünleri daha ucuz olduğu için yurtdışından getiriyorlar. Gümrüğe takılmasın diye de kutusuz etiketsiz yolluyorlar. İçin rahat olsun. Benim de S4üm var bende ekranını değiştirdim. Problem olmaz yani.

Peki bir sorum daha var senin ki ile aynımı onu merak ediyorum. Orjinalinde bildirim led ışığının önü kapalıydı şeffaf şekilde ve ledler görünmüyordu. Bu ekranda ise orası açık ve ledler görünüyor. Birde orjinal ekranımda geri ve seçenekler tuşum gözükmüyordu. Altındaki ledler yanmadığı sürece. Fakat bu ekranda seçenekler ve geri tuşu basılmadığında siyah şekilde gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı