S4, S5, G3 Hangisi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeş sen G3 al. Samsung alırsan ileride donmalar kasmalarla uğraşırsın. S5 de , s3 ve s4 gibi yavaslıycak takılma yapıcak ilerde. En iyisi G3. Ama hemen almadan önce şu yeni telefonları bekle derim sana. 2000 lirayı gözden çıkarıyosan bari dahada yeni çıkıcak telefonlara verebilirsin 2000 TL yi. yinede tercih senin

S5 kullanıyorum donma, kasma söz konusu bile değil. Olacağını da sanmam. Ayrıca ne kadar ileride? Onu belirtmen gerekirdi. S3'ü , S4'ü ilk çıktığından beri memnun şekilde kullanan arkadaşlarım var. Bahsettiğin sorunlara şahit olmadım ben.

S5'i gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç bir konuda üzmez seni. G3 de iyi bir telefondur, ama diğer amiral gemilerine göre kısa pil ömrü ve daha fazla ısınma gibi büyük sorunları olduğu aşikar.

S3 ve S4'ü ilk çıktığından beri memnun şekilde kullanan arkadaşların sanırım bir tek mesajlaşmak için kullanıyor. Çünkü arama için bile kullansa memnun olmazlardı. Ya da bir telefondan hiçbir beklentileri yok.

Hayır tüm özellikleriyle ve bilinçli bir şekilde.

Başkalarından okuduğum tuşu koptu, batarya şişti, çerçeve söküldü, yamuldu, kaydı, elime aldım ekran çatladı gibi sorunlara denk gelmedim yani. :)

Tauchwizde de herhangibir sorun görmedim S5'te.

Abimin S4'ünün 3 ayda bataryası şişti. Garantiden değiştik. Aynı şekilde abimle yakın zamanda alan bir akrabamızın da bataryası şişti. (muhtemelen o tarihlerde satılan serilerin kronik sorunu bu) Orta tuşu takılıyordu basarken. Çıt çıt ses çıkarıyordu, sanki çakma S4 gibi. Daha sonra arabanın koltuğundan yere düştü, telefonda çizik dahi olmadığı halde (yani o kadar ufak bir darbede) iç ekran patladı ve 400TL (aslında 475TL ama serviste tanıdık vardı işçilik parası almadı) masraf açtı. Üstelik tamir gördüğü için garanti dışı kalıyor. (bizim tanıdık sticker yapıştırdı, bizde o sorun yok) Kendi servisinde değiştiği halde garanti dışı kalıyor yani. Sonra rehber geçişi 4-5 saniye civarında sürüyor. Abimde Kitkat ile biraz düzeldi gibi ama hala bu sorunu yaşayan ablam (ablam ve eşi de S4 kullanıcısı bu arada) var. Şarj dayanma süreleri de oldukça kısa. Arayüz takılmaları vs.
Bana Samsung anlatmana gerek yok, bizim evde galaxy ve note serisinin tamamı var neredeyse. Hele de abimin eşinin kullandığı S3.. Neyse bir de onun sorunlarına girersem bu mesaj bitmez. Korkudan 4.1.2'den yukarı güncellemedi. Slimkat kurduğum Galaxy S ondan iyi desem yeridir..
Tek bilinçli kullanıcı da senin arkadaşların değil..
S5'i hiç kullanmadım sadece bir tanıdıktan alıp şöyle bir arayüzü taradım ve stabil çalıştığına şahidim. Tabi 1 dakikalık bir incelemeydi bu. S5 hakkında ne desem yalan söylerim, o yüzden ona yorum yapmayacağım.

Geçmiş olsun, cebinizi yakmış biraz. :)

S5 kullanıyorum donma, kasma söz konusu bile değil. Olacağını da sanmam. Ayrıca ne kadar ileride? Onu belirtmen gerekirdi. S3'ü , S4'ü ilk çıktığından beri memnun şekilde kullanan arkadaşlarım var. Bahsettiğin sorunlara şahit olmadım ben.

S5'i gönül rahatlığıyla alabilirsin. Hiç bir konuda üzmez seni. G3 de iyi bir telefondur, ama diğer amiral gemilerine göre kısa pil ömrü ve daha fazla ısınma gibi büyük sorunları olduğu aşikar.
Sen reklamcısın kardeş burda övme Samsung'u bizim millletimiz yavaş yavaş ne olduğunu anladı Samsung'un. S5 fazla tutmadı hemen indirime soktular telefonu. Reklam da yapma burda sen görmedin ama ben çok çeken gördüm samsung'dan rahat ol sen. Ayrıca madem Samsung alanıcak s5'e vereceğim parayı note 4 çıkınca ona veririm daha mantıklı. Bende de s3 var bazen kafayı yiyor telefonu ve telefona titiz düzenli bir şekilde bakmama rağmen. Biraz para biriktirip kendime Lumia 1520 alacağım. Ne uğraşacağım RAM temizlemeyle Clean master'la. 2000 lira bayılıyoruz telefon 1 sene sonra ağırlasıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten rahatım ben, rahat ol demene gerek yok. Gayet memnunum. ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı