S5 mi G3 mü?

Hangi telefon?

• S5

Oy: 3 12,5%
  • G3

Oy: 14 58,3%
  • Diğer

Oy: 7 29,2%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Ben lg g3 kötü telefon dedim mi? Android cephesinde en çok satan samsung sen bunu önce öğren. Her cümlenin sonuna da saçma sapan yüz ifadeleri bırakıp birşey ima etmeye çalışma. Daha çocuk yaştasın bu yüz ifadelerini ikide bir kullanma. Çocukluğuna veriyorum bu üslup şeklini birşey demiyorum.
Ben fotoğrafımı koymusum sen onu bile koymamissin. Akıl yasta degil bastadir. Belkide beden yasi olarak kucuksundur.

Bu değer düşme işi sadece Samsung'a ait değil. Note 3 ilk çıktığında 2000 civarıydı. Şuan 1700. G2 1500 liraydı. Şuan 1200 lira. Her telefon değer kaybeder. İphone neden aynı dersen dolar amca :)
Sık sık telefon çıkarınca ister istemez düşüyor değeri. Adamlar en yeni seriden telefon alıyor iki gun sonra hop yenisi.

Senin de samsung telefonları konusunda söylediğin saçma sapan sallamalardan sonra biz az diyoruz sana. Her konunun altına da sen lg g3 yazıyorsun. İphone'nu karıştırma herkes iphone alamaz fiyatından dolayı.
Ben g3 yazmıyorum her konuya. G3 alacak varsa tavsiye ediyorum. Bu zamana kadar 2 telefon arasında kalipta lg g3 olmadan g3 alın demedim. Adam istiyorsa iphone alır. 1800 küsür lira ikiside. Iphonede o civarlarda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı