Çözüldü S5 Mini Samsung yazısında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Daha fazla  
Samsung yazısı animasyonu geliyor, öyle duruyor ve açılmıyor. Problemi nasıl çözebilirim?

Model: S5 mini.

Bir süre sonra tınt, dınt tarzı titreme sesleri gelmeye başlıyor 5 saniyede bir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Siz cevap yazmadan önce araştırmamı yapmıştım. Model numarası ve download mod'daki ayrıntılı numaralara dikkat ederekten bu dosyayı indirdim. Son olarak odin programı ile nasıl yüklerim onu araştıracağım istersen kısa bir bilgi veya ekstra dikkat etmem gereken bilgileri aktarabilirsen harika olur şimdiden teşekkürler.

Eki Görüntüle 1928525
Verdiğim linkten Odin i indirin. İndirilen dosyayı ayıklayın. Ve Odin in exe dosyasını çalıştırın ve kurun. Ayrıntılar;
1- Odin seçeneklerinden otomatik yeniden başlatmayı kapatın.
Burada Odin hakkında çok daha fazla bilgi var; Samsung Odin Nedir - Nasıl Kullanılır? | demreb.com

@mertpivvo ayrıca buradaki USB sürücülerini kurun; Android USB Driver for Windows | Samsung Developers
Tamamdır, rom nasıl yüklenir gerekli programlar vs nelerdir isim verirseniz indireyim halledelim. Bildiğim kadarıyla S5 mini en son android güncellemesi android 6.0.1, android 6 yükleyebilirim kafi yani üstü olmasa da olur.

Hocam birde biraz araştırma yaptım stock rom'lar custom romlara göre daha mantıklı geldi. Stock rom telefonu açtığımızda ilk gelen %100 uyumlu işletim sistemiymiş, custom rom düzenlenmiş bir ROM olduğu yazıyor ve odin dışında 2. bir yazılım kullanıyoruz. Custom rom daha uğraştırıcı olduğu için ona girmek istemiyorum. Stock rom nasıl kurabiliriz direkt android 6.0.1 veya s5 mini açınca ilk gelen android 4.4.2 fakat 4.4.2 yüklyeceksek 6.0.1'e güncellemem gerekiyor. Direkt android 6 kurabiliyorsam mükemmel olur.
Tamam. Şunları indirin;
1- Odin link; Samsung Odin Download for Galaxy Devices
2- Cihazın Stock ROM u (Türkiye ROM indirin)
3- Biraz araştırma. Bu işlemleri yapmadan önce biraz bilgi almalısınız. Anlamadığınız bir şey olursa sorarsınız.
NOT; Stock ROM indirirken cihazın hangi işlemciyi kullanadığından emin olun. Çünkü bu cihazın hem MediaTek hemde Qualcomm işlemcili versiyonları mevcut.
Öneri; Custom ROM belki evet daha uğraştırıcı ama hızına ve bazı şeylere değer :)

Tamam. Şunları indirin;
1- Odin link; Samsung Odin Download for Galaxy Devices
2- Cihazın Stock ROM u (Türkiye ROM indirin)
3- Biraz araştırma. Bu işlemleri yapmadan önce biraz bilgi almalısınız. Anlamadığınız bir şey olursa sorarsınız.
NOT; Stock ROM indirirken cihazın hangi işlemciyi kullanadığından emin olun. Çünkü bu cihazın hem MediaTek hemde Qualcomm işlemcili versiyonları mevcut.
Öneri; Custom ROM belki evet daha uğraştırıcı ama hızına ve bazı şeylere değer :)
Siz cevap yazmadan önce araştırmamı yapmıştım. Model numarası ve download mod'daki ayrıntılı numaralara dikkat ederekten bu dosyayı indirdim. Son olarak odin programı ile nasıl yüklerim onu araştıracağım istersen kısa bir bilgi veya ekstra dikkat etmem gereken bilgileri aktarabilirsen harika olur şimdiden teşekkürler.

1693673678401.png

İndirdiğim odin dosyası sürümü de bu:
1693673882278.png

Eki Görüntüle 1928525
Verdiğim linkten Odin i indirin. İndirilen dosyayı ayıklayın. Ve Odin in exe dosyasını çalıştırın ve kurun. Ayrıntılar;
Burada Odin hakkında çok daha fazla bilgi var; Samsung Odin Nedir - Nasıl Kullanılır? | demreb.com

@mertpivvo ayrıca buradaki USB sürücülerini kurun; Android USB Driver for Windows | Samsung Developers

Çözüm

Tamda usb driver indirecektim dedim odin usb'yi görmüyor :d eyvallah.

Stockrom attım ve formatladım düzeldi bu arada cillop gibi şu an.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı