Samsung telefonlara ROM atma süreci genelde şu şekilde işliyor ben eski tablete atmıştım Android 14 yüklemiştim.
İlk önce telefonuna uygun ROM dosyasını, GApps dosyasını, Odin programını ve telefonuna uygun TWRP dosyasını indiriyorsun tüm işlemi bu 4 uygulama ile yapacaksın. Samsung Driver'ı PC'ye kuruyorsun. Telefonu kapatıp, ses kapatma-açma tuşuna(herhalde böyleydi) beraber basıp bir de Power tuşuna basıyorsun ve telefonu download moduna sokuyorsun. Sonra Odin'i PC'den çalıştırıyorsun ve arından telefonu USB ile PC'ye takıyorsun. Zaten ekranda gözüküyor telefon bağlanınca, TWRP'yi videodaki gibi yüklüyorsun telefona.
Sonra telefonu kapatıp TWRP modunda(bu da ses açma tuşu ve Power'dı sanırım) açıyorsun ve telefonun hafıza kısmına attığın ROM ve GApps dosyasını flashlıyorsun. Tüm adımları doğru yaparsan sorunsuz yükleniyor.
Bir defa yapınca çocuk oyuncağıymış bu diyeceksin yalnız aynı telefonda bankacılık uygulamaları, kripto uygulamaları falan kullanıyorsan ben tavsiye etmiyorum ne olur ne olmaz.
Samsung telefonlara rom atma süreci genelde şu şekilde işliyor ben eski tablete atmıştım Android 14 yüklemiştim.
İlk önce Telefonuna uygun Rom dosyasını,Gapps dosyasını,Odin programını ve Telefonuna uygun TWRP dosyasını indiriyorsun tüm işlemi bu 4 uygulama ile yapacaksın.Samsung driver'ı PC'ye kuruyorsun.Telefonu kapatıp ,ses kapatma-açma tuşuna(herhalde böyleydi) beraber basıp birde power tuşuna basıyorsun ve telefonu download moduna sokuyorsun. Sonra odini PC'den çalıştırıyorsun ve arından telefonu USB ile PC'ye takıyorsun. Zaten ekranda gözüküyor telefon bağlanınca , TWRP'yi videodaki gibi yüklüyorsun telefona.
Sonra telefonu kapatıp TWRP modunda(buda ses açma tuşu ve power'dı sanırım) açıyorsun ve telefonun hafıza kısmına attığın Rom ve Gapps dosyasını flashlıyorsun. Tüm adımları doğru yaparsan sorunsuz yükleniyor.
Bir defa yapınca çocuk oyuncağıymış bu diyeceksin yanlız aynı telefonda bankacılık uygulamaları , kripto uygulamaları falan kullanıyorsan ben tavsiye etmiyorum ne olur ne olmaz.
Sanırım destekliyor ama tam sizin model için olanı bulun,mesela şurda başka bir rom var ondada ikisini desteklediğini yazmış ama indirme linklerini farklı vermişYok ya kullanmıyacağım sadece kuzenim oyun için kullanacak yaz tatiline kadar.
Bide benim telefonumda sorun olmaz demi onun modeli g920 f benimkisi g920fq
Sanırım destekliyor ama tam sizin model için olanı bulun, mesela şurada başka bir ROM var onda da ikisini desteklediğini yazmış ama indirme linklerini farklı vermiş.
![]()
[ROM][UNOFFICIAL][13]/[T] /e/OS-T (LineageOS 20.0 based) for Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) (zerofltexx) and Galaxy S6 Edge (SM-G925F) (zeroltexx)
/* * I'm not responsible for bricked devices, dead SD cards, thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed (like it did for me...). * Please do some research if you have any concerns about features included in the...xdaforums.com
Video'nun altındaki XDA linkine tıklarsanız zaten sizi orada indirme butonu için şuraya yönlendiriyor. Buradan uygun olanın yeni sürümünün XDA sayfasıda benim az önce yukarıda attığım link. Yeni sürüm için oraya bakın.
Dur hocam attığın linkteki uyarlanmış versiyon bekleyinHocam dosya bulunamadı diye hata veriyor şu videodaki ROM'u yapsam sıkıntı çıkmaz değil mi?
Böyle oluyor hocam anlamadımDur hocam attığın linkteki uyarlanmış versiyon bekleyin
Ana forum burası ,
![]()
[ROM] [UNOFFICIAL] [13.0] LineageOS 20
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features included in...xdaforums.com
Pardon hocam yanlış yermiş tıkladığım yer![]()
Böyle oluyor hocam anlamadım
Mesajı tekrar düzenledim kontrol edin asıl link şu aşağısı , Lineage 20 nin üzerine tıklayıp güncel sürümü indirin.
Sadece oyun oynayacaksanız Custom ROM yüklemenizi tavsiye etmiyorum. Artan Android sürümü nedeniyle sisteme binen yük artıyor bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.