Custom ROM S6 Edge Custom ROM nasıl yüklenir?

TheEgE4

Decapat
Daha fazla  
Merhaba S6 (fq) cihazıma Custom ROM yüklemek istiyorum ve bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum bana yardım edebilecek birisi var mı acaba?

Son düzenleme:
Samsung telefonlara rom atma süreci genelde şu şekilde işliyor ben eski tablete atmıştım Android 14 yüklemiştim.

İlk önce Telefonuna uygun Rom dosyasını,Gapps dosyasını,Odin programını ve Telefonuna uygun TWRP dosyasını indiriyorsun tüm işlemi bu 4 uygulama ile yapacaksın.Samsung driver'ı PC'ye kuruyorsun.Telefonu kapatıp ,ses kapatma-açma tuşuna(herhalde böyleydi) beraber basıp birde power tuşuna basıyorsun ve telefonu download moduna sokuyorsun. Sonra odini PC'den çalıştırıyorsun ve arından telefonu USB ile PC'ye takıyorsun. Zaten ekranda gözüküyor telefon bağlanınca , TWRP'yi videodaki gibi yüklüyorsun telefona.

Sonra telefonu kapatıp TWRP modunda(buda ses açma tuşu ve power'dı sanırım) açıyorsun ve telefonun hafıza kısmına attığın Rom ve Gapps dosyasını flashlıyorsun. Tüm adımları doğru yaparsan sorunsuz yükleniyor.

Bir defa yapınca çocuk oyuncağıymış bu diyeceksin yanlız aynı telefonda bankacılık uygulamaları , kripto uygulamaları falan kullanıyorsan ben tavsiye etmiyorum ne olur ne olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Samsung telefonlara ROM atma süreci genelde şu şekilde işliyor ben eski tablete atmıştım Android 14 yüklemiştim.

İlk önce telefonuna uygun ROM dosyasını, GApps dosyasını, Odin programını ve telefonuna uygun TWRP dosyasını indiriyorsun tüm işlemi bu 4 uygulama ile yapacaksın. Samsung Driver'ı PC'ye kuruyorsun. Telefonu kapatıp, ses kapatma-açma tuşuna(herhalde böyleydi) beraber basıp bir de Power tuşuna basıyorsun ve telefonu download moduna sokuyorsun. Sonra Odin'i PC'den çalıştırıyorsun ve arından telefonu USB ile PC'ye takıyorsun. Zaten ekranda gözüküyor telefon bağlanınca, TWRP'yi videodaki gibi yüklüyorsun telefona.

Sonra telefonu kapatıp TWRP modunda(bu da ses açma tuşu ve Power'dı sanırım) açıyorsun ve telefonun hafıza kısmına attığın ROM ve GApps dosyasını flashlıyorsun. Tüm adımları doğru yaparsan sorunsuz yükleniyor.

Bir defa yapınca çocuk oyuncağıymış bu diyeceksin yalnız aynı telefonda bankacılık uygulamaları, kripto uygulamaları falan kullanıyorsan ben tavsiye etmiyorum ne olur ne olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yok ya kullanmıyacağım sadece kuzenim oyun için kullanacak yaz tatiline kadar.

Samsung telefonlara rom atma süreci genelde şu şekilde işliyor ben eski tablete atmıştım Android 14 yüklemiştim.

İlk önce Telefonuna uygun Rom dosyasını,Gapps dosyasını,Odin programını ve Telefonuna uygun TWRP dosyasını indiriyorsun tüm işlemi bu 4 uygulama ile yapacaksın.Samsung driver'ı PC'ye kuruyorsun.Telefonu kapatıp ,ses kapatma-açma tuşuna(herhalde böyleydi) beraber basıp birde power tuşuna basıyorsun ve telefonu download moduna sokuyorsun. Sonra odini PC'den çalıştırıyorsun ve arından telefonu USB ile PC'ye takıyorsun. Zaten ekranda gözüküyor telefon bağlanınca , TWRP'yi videodaki gibi yüklüyorsun telefona.

Sonra telefonu kapatıp TWRP modunda(buda ses açma tuşu ve power'dı sanırım) açıyorsun ve telefonun hafıza kısmına attığın Rom ve Gapps dosyasını flashlıyorsun. Tüm adımları doğru yaparsan sorunsuz yükleniyor.

Bir defa yapınca çocuk oyuncağıymış bu diyeceksin yanlız aynı telefonda bankacılık uygulamaları , kripto uygulamaları falan kullanıyorsan ben tavsiye etmiyorum ne olur ne olmaz.

Bide benim telefonumda sorun olmaz demi onun modeli g920 f benimkisi g920fq

Son düzenleme:
Yok ya kullanmıyacağım sadece kuzenim oyun için kullanacak yaz tatiline kadar.

Bide benim telefonumda sorun olmaz demi onun modeli g920 f benimkisi g920fq
Sanırım destekliyor ama tam sizin model için olanı bulun,mesela şurda başka bir rom var ondada ikisini desteklediğini yazmış ama indirme linklerini farklı vermiş

Video'nun altındaki Xda linkine tıklarsanız zaten sizi orada indirme butonu için şuraya yönlendiriyor.Buradan uygun olanın yeni sürümünün xda sayfasıda benim az önce yukarda attığım link. Yeni sürüm için oraya bakın.

Son düzenleme:
Sanırım destekliyor ama tam sizin model için olanı bulun, mesela şurada başka bir ROM var onda da ikisini desteklediğini yazmış ama indirme linklerini farklı vermiş.

Video'nun altındaki XDA linkine tıklarsanız zaten sizi orada indirme butonu için şuraya yönlendiriyor. Buradan uygun olanın yeni sürümünün XDA sayfasıda benim az önce yukarıda attığım link. Yeni sürüm için oraya bakın.

Hocam dosya bulunamadı diye hata veriyor şu videodaki ROM'u yapsam sıkıntı çıkmaz değil mi?

Hocam dosya bulunamadı diye hata veriyor şu videodaki ROM'u yapsam sıkıntı çıkmaz değil mi?
Dur hocam attığın linkteki uyarlanmış versiyon bekleyin

Ana forum burası ,

Şu aşağıdakide indirme bağlantısı alttaki Lineage'nin üzerine tıklayın otomatik indiriyor

1739729525348.png

Dur hocam attığın linkteki uyarlanmış versiyon bekleyin

Ana forum burası ,

Böyle oluyor hocam anlamadım

1739729525348.png

Böyle oluyor hocam anlamadım
Pardon hocam yanlış yermiş tıkladığım yer

Technopat Haberler

Geri
Yukarı