Samsung telefonlara ROM atma süreci genelde şu şekilde işliyor ben eski tablete atmıştım Android 14 yüklemiştim.
İlk önce telefonuna uygun ROM dosyasını, GApps dosyasını, Odin programını ve telefonuna uygun TWRP dosyasını indiriyorsun tüm işlemi bu 4 uygulama ile yapacaksın. Samsung Driver'ı PC'ye kuruyorsun. Telefonu kapatıp, ses kapatma-açma tuşuna(herhalde böyleydi) beraber basıp bir de Power tuşuna basıyorsun ve telefonu download moduna sokuyorsun. Sonra Odin'i PC'den çalıştırıyorsun ve arından telefonu USB ile PC'ye takıyorsun. Zaten ekranda gözüküyor telefon bağlanınca, TWRP'yi videodaki gibi yüklüyorsun telefona.
Sonra telefonu kapatıp TWRP modunda(bu da ses açma tuşu ve Power'dı sanırım) açıyorsun ve telefonun hafıza kısmına attığın ROM ve GApps dosyasını flashlıyorsun. Tüm adımları doğru yaparsan sorunsuz yükleniyor.
Bir defa yapınca çocuk oyuncağıymış bu diyeceksin yalnız aynı telefonda bankacılık uygulamaları, kripto uygulamaları falan kullanıyorsan ben tavsiye etmiyorum ne olur ne olmaz.