Cihazınıza TWRP kurun:
Bu video yardımcı olabilir. Daha sonra bu ya da önceki verdiğim linkten geliştiricinin de talimatlarına uyarak ROM dosyasını flashlayabilirsiniz.
Farklı bir ROM'un flashlanmasına dair video. Bu ROM'unda performansı güzelmiş.
Cihazınıza TWRP kurun:
Bu video yardımcı olabilir. Daha sonra bu ya da önceki verdiğim linkten geliştiricinin de talimatlarına uyarak ROM dosyasını flashlayabilirsiniz.
Farklı bir ROM'un flashlanmasına dair video. Bu ROM'unda performansı güzelmiş.
Odin üzerinden ROM atarken bu dosyalar sağlanmış ise ilgili yerlere koymanız gerekli.Peki hocam Google uygulamalarını nasılsın yükleyeceğim?
(Pardon videoda gösteriyormuş)
ve hocam twrp kurarken sonundaki img ve tar ifadesi ne oluyor?
Odin üzerinden ROM atarken bu dosyalar sağlanmış ise ilgili yerlere koymanız gerekli.
TWRP Odin ile kuruluyorsa sadece ".tar" formatındaki dosya kullanılıyor diye hatırlıyorum.
Son sayfada bir link var sanırım çalışıyor bu link.Bu rom hoşuma gitmişti ama link sanırım patlamış![]()
[ROM][8.1.0_r26][OFFICIAL] AospExtended ROM V5.5 [UNIFIED][15 MAY]
/* * Your warranty is now void. * * I am not responsible for bricked devices, dead SD cards, * thermonuclear war, or you getting fired because the alarm app failed. Please * do some research if you have any concerns about features...xdaforums.com
![]()
ya hocam twrp açılmıyor normal recovery yeri açılıyor ne yapmam gerekSon sayfada bir link var sanırım çalışıyor bu link.
Nasıl girmiyor Teamwin yazısını gördükten sonra normal boot mu ediyor.Odinden twrp yi attım ve pass oldu telefon açıldı ama olmadı recovery moda giriyor
hayır teamwin yazısı bile gelmiyor, sanırım yükleyemedim ama PASS! diyordu baya bi denedim ama olmadı.Nasıl girmiyor Teamwin yazısını gördükten sonra normal boot mu ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.