Güncellik çok çok önemliyse Nexus alınabilir. Paranı düşünüyorsan Android alma gibi cümleler bana oldukça saçma geliyor. S6 alıp beğenmediniz diye bunu Android'e yansıtmanız gerekmez ki bu zaten yanlıştır.
Apple'ın güncelleme desteği konusunda öne çıkarıp 2000 TL üzeri Android cihazlar çöptür diye bir cümle kurmanızı neye dayanarak söylediniz merak ediyorum.
Hani güncelleme konusunda Android çok kötü Apple çok iyi ya o halde geleceği tahmin edebilmek için biraz geçmişe gidelim. Nexus 4 ve iPhone 4S...
İki cihaz da tartışmasız zamanın harika cihazlarıydı. Fakat şimdi aralarında ciddi bir fark var. Nexus 4 halen güncel ve iyi bir cihazken 4S ölmüş bir cihaz. (Güncellemelerle öldürülmüş bir cihaz) Asıl vurgulamak istedeğim her güncellemenin aynı olmadığı. Apple verdiği güncelleme ile 4S'i öldürürken, Google verdiği güncelleme ile Nexus 4'ü ayakta tuttu.
Yanlış anlaşılmasın, Apple'ı kötülemeye çalışmıyorum. Benim derdim Android cihazların küçük düşürülmeye çalışılması. Her firmanın bir satış politikası var, ben buna karışamam. Kimisi insanları yeni cihazlara yönlendirmek için eski cihazını öldürür, kimisi dersine iyi çalışıp yeni cihazında eskisine kıyasla çok yenilik yapar.