S7 Donma Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi geceler. Olay az önce başıma geldi. Telefon dondu. Güç tuşuna vs. bastım ve telefon tepki vermedi. Ben de ses kısma ve güç tuşuna basarak telefonu tekrar açtım. Şu an bir sıkıntı yok fakat ileride olmasından korkuyorum. Telefonu 4 Temmuzda aldım. Sizce servis ile iletişime geçmeli miyim? Teşekkürler.

Sürekli olursa başvur ancak telefon aşırı ısınır, arka planda bir şey yüklenir, uygulamalar açıksa, hafıza dolu ise bunlar gayet normal.

Sürekli olursa başvur ancak telefon aşırı ısınır, arka planda bir şey yüklenir, uygulamalar açıksa, hafıza dolu ise bunlar gayet normal.
Telefonumda 19.5 GB boş yer var hocam. Dediklerinizin hiç biri olmuyor telefonu çok fazla yormuyorum.
Hemen her şey olduğunda servis yolu uygun olmaz. Ara sıra olur böyle şeyler. Endişe etmeyin.
Ben de öyle düşünüyordum bu konuyu görene kadar: Samsung Galaxy S7 / S7 EDGE Donma Kapanma
Konuya göz atarsanız sevinirim. Şu an telefon normal kasma,ısınma gibi sıkıntılar yok inşallah olmaz.

Arkadaşlar telefonum always on screen bölümünde beklerken donma yapıyor 3 defa servise gittim telefonu teste soktular bir problem çıkmadı , sim kartımı değiştirdim , hafıza kartını değiştirdim ama telefon always on screen kısmında donuyor onun dışında canavar gibi çıldırıcam bir türlü çözüm bulamadım , tüm güncellemeleri yaptım abuk sabuk app lerden uzak duruyorum ama yine aynı yine aynı...

video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlk sorum, ne oldu da bu sesi işitmeye başladınız? Yani bir duruma mı maruz kaldı? İkinci kişisel sorum, Telefonu ne şartlar altında kullanıyorsunuz? Sadece merak ettiğim için soruyorum.
Kameradan fotoğraf çektikten sonra bu ses gelmeye başladı. Telefonu havaya atıp tutmuyorum insancıl kullanıyorum. Arkadaşımın S6'sında da bu sorun var.
Ekleme: Kılıfla kullanıyorum telefonu kılıfsız da denedim sonuç aynı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı