S7 Edge Şarjı Çabuk Bitiyor

Mert.konal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 7 aydır s7 edge kullanıyorum cihazdan çok memnunum fakat son güncellemeden sonra mı veya benim bataryamdan dolayı mı bilmiyorum ama şarjım biraz hızlı tükeniyor 2 saat içerisinde %66 seviyelerine kadar düşüyor. Bu 2 saat içerisinde ne yapıyorsun diyecek olursanız genelde WhatsApp ve İnstagram kullanıyorum ama İnstagramı nadiren açıyorum. Sizce bunun sebebi ne ? Görüşlerinizi Belirtirseniz Sevinirim..

Boşta şarj azalması oluyor mu? Oluyorsa ne kadarlık bir azalma söz konusu. Arka planda uygulama falan açık mı? Telefonu yoğun mu kullanıyorsun?
Telefonu yoğun kullandığım söylenmez cihaz boştayken mesela gece 12 den sabah saat 7.30 a kadar %5 anca düşmüş oluyor şarjı %100 ken ama kullanırken biraz hızlı bittiğini farkediyorum..

Parlaklığı biraz azaltın. Greenify uygulaması kurup arkaplanda çalışan uygulamaları sonlandırın.
Parlaklığı otomatikte kullanıyorum pek de uygulama kullanmayı düşünmüyorum cihazda çünkü son 1 aydır böyle bi durum söz konusu daha önce böyle bi durum söz konusu değildi hatta telefonu yoğun kullanmama rağmen şarjı 2 gün gidiyordu şu an 1 günü idare edecek kadar anca..

Telefonu yoğun kullandığım söylenmez cihaz boştayken mesela gece 12 den sabah saat 7.30 a kadar %5 anca düşmüş oluyor şarjı %100 ken ama kullanırken biraz hızlı bittiğini farkediyorum..

Parlaklığı otomatikte kullanıyorum pek de uygulama kullanmayı düşünmüyorum cihazda çünkü son 1 aydır böyle bi durum söz konusu daha önce böyle bi durum söz konusu değildi hatta telefonu yoğun kullanmama rağmen şarjı 2 gün gidiyordu şu an 1 günü idare edecek kadar anca..
Eğer güncellemeden kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız, verilerinizi yedekleyip hard reset atın. Ardından tekrar kurup güncelleyin sorun çözülebilir bu yolla yada tekrar bir güncelleme çıkmasını bekleyin. Birde tavsiyem otomatik parlaklıkta kullanmayın. Telefon boşuna sensörlerini açık tutup şarjınızdan yemesin. Bu ve bunun gibi şeyleri kapatırsanız belli bir yükselme göreceksinizdir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20161226-230022.png
    Screenshot_20161226-230022.png
    64,8 KB · Görüntüleme: 477
Gayet normal görünüyor. Siz reset atıp yeniden kurun telefonu. Güncellemenin yanlış yada eksik yüklenmesinden olan bir sorun olabilir.
Peki Bu dediklerinizi yarın denemeyi düşünüyorum.. fakat cihazı kullanan bi kaç kişiye daha sordum son güncellemede bi anormallik oldugu söyleniyor pil konusunda ne kadar doğru bilmiyorum ve samsung henüz aralık ayı güncellemesini daha Türkiye'ye vermedi hala bekliyoruz.. güncelleme noktasında benim düşüncem Nougat Güncellemesiyle beraber yeni güncellemenin Türkiye'ye ulaşacağını düşnüyorum..

Peki Bu dediklerinizi yarın denemeyi düşünüyorum.. fakat cihazı kullanan bi kaç kişiye daha sordum son güncellemede bi anormallik oldugu söyleniyor pil konusunda ne kadar doğru bilmiyorum ve samsung henüz aralık ayı güncellemesini daha Türkiye'ye vermedi hala bekliyoruz.. güncelleme noktasında benim düşüncem Nougat Güncellemesiyle beraber yeni güncellemenin Türkiye'ye ulaşacağını düşnüyorum..
Bekleyebilirsiniz dediğiniz gibi ama en temizi yeni güncelleme geldiğinde hem 7.0 ı rahat kullanmak için reset atıp o şekilde yükseltin. Çok daha memnun olacaksanız emin olun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı