S7 Edge Şarjı Çabuk Bitiyor

Sanmıyorum. Uygulamalardan kaynaklanan bir sıkıntı bence. Sosyal medya uygulamalarını silip tarayıcıdan girmeyi dene farkı göreceksin. Google uygulamaları da çok şarj yiyor. Chrome yerine stock tarayıcıyı kullan. Şarjım bu şekilde yaklaşık 2 gün gidiyor. Benim kullandığım uygulamaların hepsi bu. Kalan işlerimi (facebook, instagram, youtube, bankacılık vs.) tarayıcıdan hallediyorum.

Screenshot_20170119-162100.png

Son düzenleme:
Olmaz. Yapman gereken telefonu kapattıktan sonra güç + home + ses açma tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açmak. Çıkan menüde önce wipe data / factory sonra da wipe cache yapıp restart yapacaksın. Telefon tertemiz olacak.

Olmaz. Yapman gereken telefonu kapattıktan sonra güç + home + ses açma tuşlarına aynı anda basılı tutarak telefonu açmak. Çıkan menüde önce wipe data / factory sonra da wipe cache yapıp restart yapacaksın. Telefon tertemiz olacak.
saol kardeşim eyvallah seninde bi merakın olursa sorabilirsin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı