S7 ses ve güç tuşları sallanma sorunu

Servise göndermeden önce deneyebilirsin bence.

Birde ben telefonu Teknosa' dan aldım servise vermek için Teknosa' ya gitsem onlar gönderir mi servise?

Hiç Teknosa ile uğraşma. Faturası ile birlikte servise sen götür.

Arkadaşlar diyelim telefonu servise götürdük bir sorun çıktı ve değiştirecekler. Farklı renk ile değiştirme şansımız var mı?

Peki servise nasıl göndereceğimi daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilir misin? Nevşehir' de yaşıyorum burada servis yok galiba. Birde bu tuş sorunundan dolayı değişim talep edebilir miyim? Eğer edebilirsem bende siyah rengi değiştirip gümüşünü almayı düşünüyorum.

Ben İzmir'de oturuyorum. Servisle konuşup kargo ile gönderebiliyor sanırım. Daha önce Samsung servisi ile uğraşmadım hiç. Değişim talep edebilirsin belki ama olumlu cevap verirler mi bilmiyorum. Ben de siyah S7 kullanıyorum. Bu arada benim güç tuşundaki sallanma çok aşırı derece değil. Ben de teşhir ürününü incelemeyi düşünüyorum :)

Hocam birde ben bu sorundan dolayı telefonu servise gönderince bu sorunu onarmaları için telefonu açmaları gerekecek telefon açılınca tamir süresinde vesaire başka parçalarında sorun oluşmasından korkuyorum biraz.

Bırakmıyor diye biliyorum çünkü bu samsung'un veya android'in size verdiği bir hak sonuçta o işlemi yapmak için rom root yapmıyoruz. Eğer bunu yapmamızı istemeselerdi bu menüye girişimizi engellerlerdi diye düşünüyorum.

Bu arada şimdi baktım da Nevşehir'de yetkili servis varmış. Oraya götürüp görüşmeyi ve cihazın tamiratı sırasında başında durmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı