iPhone 7 .
En son S3'ü elime aldığımda şöyle bir menüsünde gezineyim dedim. Yanlışlıkla Chrome'u açtım geri çıkmak için orta tuşa bastım 15 saniye sonra çıktı.Kesinlikle S7 almalısın, şahsen ben S3 kullanıyorum 3 senelik. Böyle giderse 3 sene daha gider. İphone para verilmez.
Ama o S3.En son S3'ü elime aldığımda şöyle bir menüsünde gezineyim dedim. Yanlışlıkla Chrome'u açtım geri çıkmak için orta tuşa bastım 15 saniye sonra çıktı.
S3'ün rakip modeli olan İPhone'da Chrome'dan çıkmak için orta tuşuna bastığınızda 15 saniyede çıkmıyor ama.Ama o S3.
S3 nereden baksanız 3 veya 4 senelik bir model. Eski Samsung arayüzü bir seviye şiştikten sonra çok fazla kasma yaşatıyordu. Yeni arayüz ise eskisine nazaran oldukça iyi. S3 ile S7'yi kıyaslamamak lazım.S3'ün rakip modeli olan İPhone'da Chrome'dan çıkmak için orta tuşuna bastığınızda 15 saniyede çıkmıyor ama.
O RAM dolmasından boşta RAM olmayınca olan bir durum ve tamamen SAMSUNG kaynaklı.S3 nereden baksanız 3 veya 4 senelik bir model. Eski Samsung arayüzü bir seviye şiştikten sonra çok fazla kasma yaşatıyordu. Yeni arayüz ise eskisine nazaran oldukça iyi. S3 ile S7'yi kıyaslamamak lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.