S7 vs IPhone 6S vs IPhone 7

Kesinlikle S7 almalısın, şahsen ben S3 kullanıyorum 3 senelik. Böyle giderse 3 sene daha gider. İphone para verilmez.
En son S3'ü elime aldığımda şöyle bir menüsünde gezineyim dedim. Yanlışlıkla Chrome'u açtım geri çıkmak için orta tuşa bastım 15 saniye sonra çıktı.

S3'ün rakip modeli olan İPhone'da Chrome'dan çıkmak için orta tuşuna bastığınızda 15 saniyede çıkmıyor ama.
S3 nereden baksanız 3 veya 4 senelik bir model. Eski Samsung arayüzü bir seviye şiştikten sonra çok fazla kasma yaşatıyordu. Yeni arayüz ise eskisine nazaran oldukça iyi. S3 ile S7'yi kıyaslamamak lazım.

S3 nereden baksanız 3 veya 4 senelik bir model. Eski Samsung arayüzü bir seviye şiştikten sonra çok fazla kasma yaşatıyordu. Yeni arayüz ise eskisine nazaran oldukça iyi. S3 ile S7'yi kıyaslamamak lazım.
O RAM dolmasından boşta RAM olmayınca olan bir durum ve tamamen SAMSUNG kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı