iPhone 6S vs Galaxy S7

Ben olsam iPhone 6S alırım. Yakın zamanda anneme aldık, telefon benim çok hoşuma gitti. Siz bence ilk olarak İOS mu Android mi buna karar verin.

Donanım olarak düşünülünce bir artısı yok diyen sen değil misin? A9 çip daha iyi kamera, 1GB daha fazla RAM var. Cümlen devrik olduğundan ya S7 ile 6S'i karşılaştırıyorsun ya da 5S ile 6S'i. Sen donanım olarak S7 iyi diyorsan tamam fakat 6S'in 5S'ten bir artısı yok dediysen ona söyledim. Cümlen tam anlaşılmıyor.

Donanım olarak düşünülünce bir artısı yok diyen sen değil misin? A9 çip daha iyi kamera, 1GB daha fazla RAM var. Cümlen devrik olduğundan ya S7 ile 6S'i karşılaştırıyorsun ya da 5S ile 6S'i. Sen donanım olarak S7 iyi diyorsan tamam fakat 6S'in 5S'ten bir artısı yok dediysen ona söyledim. Cümlen tam anlaşılmıyor.
S7'ten artısı yok tabi. 5S'ten iyi olması mantıkken lazım. Düşününceyi süs olsun diye yazmadım ya.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı