S7 vs IPhone 6S vs IPhone 7

sinand07

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler arkadaşlar. 3 yıllık Samsung Galaxy S4 kullanıcısıyım ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Ama kararsız kaldım IPhone modelleri ve S7 arasında. Size telefonu ne amaçlarla kullandığımı belirteyim sizde en uygun telefonu söylerseniz sevinirim özellikleri fazla kaçacak telefona da çok para vermek istemiyorum.
Telefonu;
1- Oyun oynamak için kullanmam.
2- Twitch youtube gibi video izleyebileceğim platformları çok kullanırım.
3- Facebook whatsapp vb. sosyal medya kullanırım.
4- Ayda yılda bir fotoğraf çekerim yani kamerasının çok üst düzey olmasına gerek yok.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
S7 almalısın beklentilerini karşılar yada Note 5 alabilirsin büyük ekran sayesinde daha eğlenceli olur video izlemek.
Yorumunuz için teşekkürler. S7 den korkma sebebim S4 kullanıyor olmam ve gerek takılmalar gerek donmalar her türlü saçmalığı yaşadığım için biraz şüpheyle yaklaşıyorum Samsung'a :D

Kesinlikle S7 almalısın, şahsen ben S3 kullanıyorum 3 senelik. Böyle giderse 3 sene daha gider. İphone para verilmez.
Iphone'daki 1334 x 750 ekran beni her gördüğümde soğutuyor kendinden rakiplerinde quad hd ekran varken.. Yorumunuz için teşekkürler sanırım seçimim Samsung tarafında olacak.

Samsung eski Samsung değil S7 Edge alabilirsen Edge al alamazsan dediğim gibi büyük ekran istersen Note 5 yada 5.1'' ekran yeter dersen S7 al.
Edge ye o kadar para veremem sanırım. Ayrıca büyük ekran istemiyorum 5 inç ideal :) Teşekkürler yorumunuz için.

S7 her iki modelden fiyat-performans olarak daha iyi. Kamera, ekran, batarya olarakta daha başarılı telefon. İphone alacaksan 6S yerine direk 7 alman daha iyi olur. 7 modelinde kamera da OİS özelliği olması büyük avantaj. Kameraya fazla önem vermeyen birisin galiba bu yüzden İphone almak istiyorsan 6S beklentilerini karşılar. Android alacaksan tavsiyem kesinlikle S7.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı