S7 vs IPhone 6S vs IPhone 7

Öncelikle iyi günler arkadaşlar. 3 yıllık Samsung Galaxy S4 kullanıcısıyım ve telefonumu değiştirmek istiyorum. Ama kararsız kaldım IPhone modelleri ve S7 arasında. Size telefonu ne amaçlarla kullandığımı belirteyim sizde en uygun telefonu söylerseniz sevinirim özellikleri fazla kaçacak telefona da çok para vermek istemiyorum.
Telefonu;
1- Oyun oynamak için kullanmam.
2- Twitch youtube gibi video izleyebileceğim platformları çok kullanırım.
3- Facebook whatsapp vb. sosyal medya kullanırım.
4- Ayda yılda bir fotoğraf çekerim yani kamerasının çok üst düzey olmasına gerek yok.
Değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Bu yaptığınız şeyler için s4 fazlası ile yeterli.

Androide 1000 TL verilmez deyip 4000 TL'lik İphone önermekte nasıl bir kafa ya.

@Akın Tahta S4 mü kaldı bu telefonu almak saçmalık olur. Üretimi durdurulmuş eski bir telefon. 3-4 yıllık telefonu almak hata olur.

Androide 1000 TL verilmez deyip 4000 TL'lik İphone önermekte nasıl bir kafa ya.

@Akın Tahta S4 mü kaldı bu telefonu almak saçmalık olur. Üretimi durdurulmuş eski bir telefon. 3-4 yıllık telefonu almak hata olur.
Yanlış anladınız zaten halihazırda S4 kullanıyorum arkadaş yeni telefon almana gerek yok demek istemiş sanırım.

İlk önceliğin oyun ise kesinlikle iPhone 7 çünkü şu anda piyasada bulabileceğin en iyi performansı veren telefon . iPhone 7'ye o kadar para vermek istemiyorsan S7'nin rakibi 6s. S7 ile 6s arasında isen fiyatı hangisinin daha ucuzsa onu al derim çünkü bahsettiğin telefonlardan hiçbiri seni yarı yolda bırakmaz.

Yorumunuz için teşekkürler. S7 den korkma sebebim S4 kullanıyor olmam ve gerek takılmalar gerek donmalar her türlü saçmalığı yaşadığım için biraz şüpheyle yaklaşıyorum Samsung'a :D
S7 almalısınız.
Ben de S4 kullanıyorum. Kasma, donma, kapanma, ... gibi hiçbir sorunu yok. Bu sorunları yaşayanlar kuallanımlarına dikkat etmeli.

İlk önceliğin oyun ise kesinlikle iPhone 7 çünkü şu anda piyasada bulabileceğin en iyi performansı veren telefon . iPhone 7'ye o kadar para vermek istemiyorsan S7'nin rakibi 6s. S7 ile 6s arasında isen fiyatı hangisinin daha ucuzsa onu al derim çünkü bahsettiğin telefonlardan hiçbiri seni yarı yolda bırakmaz.
Telefonu oyun oynamak için kullanmam yazmıştım ama teşekkürler yorumunuz için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı