S8 veya S8+ Amoled Ekran Yanması (Burn-In) Hakkında

S8 veya S8+ almalı mıyım?

• Evet

Oy: 27 71,1%
  • Hayır

Oy: 11 28,9%

• Oy verenlerin toplamı
    38
Arkadaş belki almışta eskitmiştir belki telefonu ancak. Ben yaklaşık 6 yıldır amoled ekranlı telefon kullanıyorum sıkıntı olmadı. Dışarıda ve güneşli havada full parlaklıkta da kullandım akşam düşük ışıkta da kullandım. Eski telefonum Nokia Lumia 925'te biraz yanıklar belli oluyor ancak sistemi gereği aynı konumda sürekli beliren simgeler yüzünden oluyor. O bile rahatsız edecek durumda değildi. Amoled ayrı bir keyiftir ya.
İyi bir firmayla, evet. OnePlus kullandığımdan beri hayatımın en iyi telefon deneyimini yaşıyorum.

@cortex47 Geç olsa da taviz vermeyin.
İnanın bana uğraşmaya değmiyor. Onun siniri resmen sizi sağlığınızdan ediyor. Satıp başka telefon aldım, burn-in rahatsız etmeyecek birine. Para bakımından zarar ettim, evet, ama sağlığımı buna harcayamam yani.

Teknoloji aynı zaman şans işi bu sorun yaygınlaşmış bir durum değildi, Samsung ekran konusunda piyasasanin en iyisi.

Sorunu kabul etmeyip kullanıcı hatası demesinin hiçbir şekilde kabul edilebilir tarafı yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı