İpad'in özelliklerini gram bilmediğim için ve ablamda S9 FE+ olduğu için fanboyluğuma ve cihazı inceleme şansıma dayanarak s9 fe+'ı tercih ederdim.Ders çalışmak, dil öğrenmek ve film izlemek için bir tablet almayı düşünüyorum. 3 model arasında kaldım. S9FE, s9FE+ ve iPad 10. nesil. Bu 3 model arasından hangisini tercih etmek daha mantıklı olur?
iPad 10 daha iyi ama klavye ve kalem alacaksanız bir tablet parası daha ödersiniz.
Kimseyi dinleme s9FE+ al.
Hocam S9Fe+ alın zaten bildiğim kadarıyla hafıza kartı takılabiliyor, yer yetmezse hafıza kartı takarsınız.S9FE+ 8 GB RAM 128 GB depolama ile s9FE 8 GB RAM 256 GB depolama aynı fiyat. Hangisi daha mantıklı sizce?
Tab S9 Plus kullanıyorum fakat arkadaşlarımın Tab S9 FE Plus'larıyla bolca haşır neşir oldum. Merak ettiğiniz bir soru varsa alabilirim.S9FE+ 8 GB RAM 128 GB depolama ile s9FE 8 GB RAM 256 GB depolama aynı fiyat. Hangisi daha mantıklı sizce?
Tab S9 Plus kullanıyorum fakat arkadaşlarımın Tab S9 FE Plus'larıyla bolca haşır neşir oldum. Merak ettiğiniz bir soru varsa alabilirim.
Hayır. iPad 10 ile defalarca Tab S9 Plus ve FE Plus'ı yanyana koydum. Ekran olarak iPad en kötüsü. Lamine cam olmadığından hem kalem hissiyatını hem de kaliteyi çok etkiliyor.TFT panel rahatsız ediyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.