S9 FE vs iPad 10

Tab S9 Plus kullanıyorum fakat arkadaşlarımın Tab S9 FE Plus'larıyla bolca haşır neşir oldum. Merak ettiğiniz bir soru varsa alabilirim.

Hocam epeydir araştırmalardayım, kalemli tablete ihtiyacım var ve gönlüm S9'da olsa da bütçe olarak sıkıntıya sokacağından S9 FE'ye mecbur kaldık gibi.
FE plus ile FE çok benzer modeller. Exynos işlemcisi ve AI desteği olmaması yüzünden FE'ye de pek sıcak bakamıyorum ama düşük bütçede tek seçenek de bu gibi. FE Plus kullananların geri bildirimleri nasıl ve benim durumumda olsanız ne önerirdiniz?

AI ve Exynos olayı yüzünden bile sırf bir süre bekleyip S9'a mı yönselem diye düşünüyorum ama bu sefer de fiyatı artacak ve yine patlayacağım gibi geliyor :D

İkisi arasından Samsung Tab S9 FE ama isterseniz bu tabletede bakabilirsiniz:

İkisi arasından Samsung Tab S9 FE ama isterseniz bu tabletede bakabilirsiniz:

Hocam bana kalem lazım. Şu an sadece klavye çıkıyor kutunun içerisininden.

Ekranı küçük.

10.9 inç ekran benim için oldukça yeterli. Daha önce S6 Lite kullanmıştım 10.4 inç. O bile yeterli gelmişti.

Hocam kalem var. Tableti sepete ekleyip bakın.

Screenshot_2024-11-11-13-01-07-219_com.android.chrome-edit.jpg

10.9 inç ekran benim için oldukça yeterli. Daha önce S6 Lite kullanmıştım 10.4 inç. O bile yeterli gelmişti.
Büyük al sen, pişman olursun sonra orada burada 13 inç tablet gördüğünde.

Hocam kalem var. Tableti sepete ekleyip bakın.

Eki Görüntüle 2349524
@Denizius124 hocam şu Kirin9000 ne ayak ben hala çözemedim sen ne diyorsun bu işe?

Son düzenleme:
Büyük al sen, pişman olursun sonra orada burada 13 inç tablet gördüğünde.

@Denizius124 hocam şu Kirin9000 ne ayak ben hala çözemedim sen ne diyorsun bu işe?
Egzantirik egzantirik işler yapıyorlar. Daha Dimensity'ye alışamadık. Kirin bizden uzak Allah'a yakın olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı