Bay kararsız 2
Hectopat
Öncelikle teşekkür ederim. İphone nun ne gibi sorunlarıyla uğraştınız? Siz elinizden hiç düşürdünüz mü sert bir şekilde ve koruyucu cam kullanıyor musunuz? İphone nun beni yıllarca götüreceğini (3-4 yıl) Samsung da böyle bir şey olmayacağını söylüyolar. Acaba bunu söyleyenler samsung un düşük modellerine bakarak mı söylüyorlar yoksa gerçekten öyle mi?1. Nesil Iphone dan 4S e kadar kullandım şuan da ailem ve arkadaşlarım arasında 6S,7 ve 8 kullanan var ayrıca Macbook ve Ipod da kullandım yeni bir Macbook alırım ama hayatta Iphone almam dolayısı ile Apple tarafını yeterince deneyim etmiş ve sorunlarından bıkmış birisiyim şimdi S9 un hassas olduğu konusuna gelirsek sanırım düşürüp camını kıracağından korkuyorsun öyleyse korkma camları gayet dayanıklı internetten sağlamlık testlerini izleyebilirsin cihazın kasası da sağlam ben kılıfla beraber kullanıyorum sende dilersen kılıf ve ekran koruyucu takarsın yani anlayacağın öyle elimden kayıp düştü bozuldu gibi sorun olmaz sadece biraz dikkatli davran uzun yıllar götürür seni.
s10e ye bütçem hiç bir şekilde yetmiyor arada 1000-1500 tl fark var.S9 yerine S10E almaya çalışın derim.