S9 Plus vs. S10E

Genius4576

Hectopat
İyi forumlar arkadaşlar, yakın bir zamanda telefon alma olasılığım var ve bu iki model arasında kaldım. Kamerası, pil performansı, işlemcisinin gücü ve ekran boyutu benim için önemli. Görüşlerinizi yazabilirseniz mutlu olurum, teşekkürler... (Ekran büyüklüğü önemli benim için fakat S10E'nin ekran boyutu çok küçük değilse bu bir almama sebebim olmaz. S10E'nin ekran boyutu hakkındaki düşüncelerinizi de bekliyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
S9+ kullanıyorum. S10e ekran olarak bana çok küçük geliyor. S9 ile aynı boyutta. İşlemci ve kamera olarak S10e daha iyi. Şimdi telefon alsam yine S9+ alırdım galiba köşedeki delik rahatsız edici bana göre.

Bu söyleyeceğim tamamen kendi görüşümdür. Yaklaşık 6 saat önce s9 plus siparişi verdim. Neden diye soracak olursanız ilki ekran boyutu ikincisi ise tasarım. Ben kıvrımlı ekrana sahip telefonları daha çok seviyorum. Bu yüzden s10e deki yan çerçeveler gözüme çok batıyor.Kağıt üzerinde s10e güncel bir telefon olduğu için daha iyi. İkisini de bugün gidip inceledim s10e full hd s9 plus ise qhd bir ekran kullanıyor.Bu aradaki fark ekrandaki görüntü kalitesini bence etkilemiş. Benim fikrimi soracak olursanız gidip inceleyin çünkü 4500 tl gibi bir fiyat vericeksiniz. Bu kadar para verdikten sonra da keşke dememek önemli.

S9 görünüş olarak daha iyi duruyor. Güncel android sürümü gibi olaylarda durum ne olur bilemiyorum. Güncel bi telefon her zaman daha iyi değil midir ? Bende Mi 9 , P20 PRO , S9 arasında kaldım.

İyi forumlar arkadaşlar, yakın bir zamanda telefon alma olasılığım var ve bu iki model arasında kaldım. Kamerası, pil performansı, işlemcisinin gücü ve ekran boyutu benim için önemli. Görüşlerinizi yazabilirseniz mutlu olurum, teşekkürler... (Ekran büyüklüğü önemli benim için fakat S10E'nin ekran boyutu çok küçük değilse bu bir almama sebebim olmaz. S10E'nin ekran boyutu hakkındaki düşüncelerinizi de bekliyorum.)

Ekrandaki nokta rahatsız edici. Ben sadece o nokta yüzünden bile S9+ seçebilirdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı