Knox sayacı telefona üçüncü parti bir dosya yüklenmişse (root, recovery vb.) tetiklenir, tetiklenmişse telefonda bazı uygulamalar çalışmaz, banka uygulamaları ve Health uyarı verir. Boşuna sıfırlamayın telefonu, önce o sayacı sıfırlamanız lazım.
İnşallah öyle değildir.Knox sayacı tetiklenmişse telefonda bazı uygulamalar çalışmaz, banka uygulamaları ve Health uyarı verir. Boşuna sıfırlamayın telefonu.
Samsung cihazlarda rootu bu ayarla açıyorsun yanlışlıkla,basmış olabilirsin.
Dediğim seçenek açık ise kapat.
Birşey demiyeceğim şimdi arkadaş cevabını verince ortaya çıkar herşey.Bu dediğiniz ayar "rootu açmak" gibi bir işlem için değil. Lütfen konuyu okuyan/okuyacak diğer arkadaşları hatalı bilgilendirmeyin.
OEM kilit açma, cihazınızın bootloader kilidini açmak için "Açık" konumunda bulunması gereken bir ayar. Normal şartlarda bir cihaza root yetkilisi alabilmek için önce bootloader kilidini açmak, daha sonra custom recovery kurmak ve onun üzerinden de root yetkisini almak gerekir.
Sonuç olarak, root yetkisi alabilmek için OEM kilit açma seçeneği açık olmalıdır, ancak bu seçenek "rootu açmak" için değildir.
Kullanıcının sorunu programlara erişememesiBirşey demiyeceğim şimdi arkadaş cevabını verince ortaya çıkar herşey.
KNOX sayacını düşüremezsiniz maalesef. Geçmiş olsun.Bu arada knox sayacımın 1 olduğunu öğrendim
Uygulama üzerinde değişiklik yapılmasını önlemek içindir. Telefonu iade edin, uğraşmayın hiç."Samsung Health" Knox ile alakalı o yüzden açamıyorum diyelim. Peki "Netflix" ne alaka onu anlayamadım??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.