J7 Prime G610F cihaz rootlu olmadığı halde rootlu olarak gözüküyor

Knox sayacı sizin için çok önemli değil zaten. Cihazınız garantide olsa mesela, siz Knox sayacını tetikleseydiniz cihaz garanti dışı kalacaktı. Normal kullanıcı için önem gerektirmeyen bir durum. Ben 2 yıl önce Redmi Note 8 almıştım. Aldıktan 2 gün sonra Bootloader kilidini açıp Custom ROM yüklemiştim. Haliyle cihaz garanti dışı kalmıştı. Bu Knox Samsung'un aldığı bir güvenlik önlemi. Diğer cihazların hiç çoğunda böyle bir sayaç yok. Xiaomi'de sadece cihaz açılırken "Unlocked" yazısı beliriyor o kadar. İstersem de Bootloader kilidini kapatıp tekrar orijinale dönderebilirim. Ama bu durum Samsung da olmuyor maalesef.

Knox sayacı sizin için çok önemli değil zaten. Cihazınız garantide olsa mesela, siz Knox sayacını tetikleseydiniz cihaz garanti dışı kalacaktı. Normal kullanıcı için önem gerektirmeyen bir durum. Ben 2 yıl önce Redmi Note 8 almıştım. Aldıktan 2 gün sonra Bootloader kilidini açıp Custom ROM yüklemiştim. Haliyle cihaz garanti dışı kalmıştı. Bu Knox Samsung'un aldığı bir güvenlik önlemi. Diğer cihazların hiç çoğunda böyle bir sayaç yok. Xiaomi'de sadece cihaz açılırken "unlocked" yazısı beliriyor o kadar. İstersem de Bootloader kilidini kapatıp tekrar orijinale dönderebilirim. Ama bu durum Samsung da olmuyor maalesef.

Haklısınız cihazı 2018 Mayıs'ta aldık.
Bendeki telefon biraz farklı.
Bir sitede Samsung healt açılmaz diyordu ama açıldı.
Bazen (nadirde olsa) olmaz denilen oluyor olur denilen olmuyor.
Şu an stock yazılım atıyorum
Bir şey olursa onda olsun değil mi?

Knox sayacı atınca sadece bazı Samsung uygulamaları kullanılmıyor, Samsung Pass vb.
diğer uygulamaların hepsini kullanabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı