Knox attığı zaman geri gelmiyor yolu yok gibi birşey yani stocka dönseniz de sorununuz çözülmez.Geri gelmez derken neyi kastettiniz.
Knox attığı zaman geri gelmiyor yolu yok gibi birşey yani stocka dönseniz de sorununuz çözülmez.Geri gelmez derken neyi kastettiniz.
Eski telefonlarda bir açıktan dolayı yapılıyordu sanırım. J7'de olur mu bilmiyorum.Knox attığı zaman geri gelmiyor yolu yok gibi birşey yani stocka dönseniz de sorununuz çözülmez.
S3 mini gibi eskilerde stocka dönünce düzeliyordu ama yeniler öyle değil ve yeniler zaten güzel.Eski telefonlarda bir açıktan dolayı yapılıyordu sanırım. J7'de olur mu bilmiyorum.
Eski telefonlarda bir açıktan dolayı yapılıyordu sanırım. J7'de olur mu bilmiyorum.
O zaman geçmiş olsun.Olmaz çünkü S6 da olmuyormuş
S6 ise 2015 de çıkmış.
Benimki ise 2018.
Knox sayacı sizin için çok önemli değil zaten. Cihazınız garantide olsa mesela, siz Knox sayacını tetikleseydiniz cihaz garanti dışı kalacaktı. Normal kullanıcı için önem gerektirmeyen bir durum. Ben 2 yıl önce Redmi Note 8 almıştım. Aldıktan 2 gün sonra Bootloader kilidini açıp Custom ROM yüklemiştim. Haliyle cihaz garanti dışı kalmıştı. Bu Knox Samsung'un aldığı bir güvenlik önlemi. Diğer cihazların hiç çoğunda böyle bir sayaç yok. Xiaomi'de sadece cihaz açılırken "unlocked" yazısı beliriyor o kadar. İstersem de Bootloader kilidini kapatıp tekrar orijinale dönderebilirim. Ama bu durum Samsung da olmuyor maalesef.
Knox sayacı atınca sadece bazı Samsung uygulamaları kullanılmıyor, Samsung Pass vb.
diğer uygulamaların hepsini kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.