S9+ vs S10+

Hangisi alınmalı?

• Samsung Galaxy S9+

Oy: 1 9,1%
  • Samsung Galaxy S10+

Oy: 10 90,9%

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Bu yaz inşallah telefonu değiştireceğim. Bu iki telefonu da kullananlarınız var mı? Görüşleriniz nelerdir bu telefonlar ile ilgili? Batarya, ekran gövde oranı, ekran çözünürlüğü ve RAM açısından S10+ üstün fakat S9+ da alınmaz mı? Karşılaştırma burada. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Her iki telefonda gayet güzel ikisi de ortalama aynı teknik özelliklere sahip eğer bütçeniz bu kadar yüksekse diğer telefonlara da bakabilirsiniz daha iyi kamera ve performans veren telefonalar var .

Her iki telefonda gayet güzel ikisi de ortalama aynı teknik özelliklere sahip eğer bütçeniz bu kadar yüksekse diğer telefonlara da bakabilirsiniz daha iyi kamera ve performans veren telefonalar var .
2. El almak istiyorum. Sıfır fiyatlarına göre biraz daha alınabilir durumda.

Tam 2 senedir bende S8 kullanıyorum hiç şikayet etmedim su altı çekimi de çok güzel s serisinin insanı üzmeyeceğini düşünüyorum fakat arkadaşın dediği gibi başka telefonlara da bakılabilir olmadı yine alırsınız S10.

Ben de 5 senedir S6 kullanıyorum S serisi gerçekten çok iyi. Fakat batarya sorunları ile karşılaşmaya başladım. Son iki senedir neredeyse sürekli batarya değiştiriyorum.

Evet eğer elinizde mevcut bir telefon varsa ve vaktiniz bolsa 27 Kasım'da almanızı tavsiye ederim.
Evet S6 kullanıyorum şu an. S serisinin yeni telefonu geleceğinden dolayı eski modellerin fiyatları düşeceği için mi 27 Kasım tarihini verdiniz?

Evet hem o yüzden hem de 27 Kasım (Black Friday-Kara Cuma) olduğu için

Evet hem o yüzden hem de 27 Kasım (Black Friday-Kara Cuma) olduğu için
Olabilir ama Black Friday bana yalan geliyor belirli platformlar haricinde. Fiyatları bindirip indirmiş gibi gösteriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…