S9+ vs S10+

Hangisi alınmalı?

• Samsung Galaxy S9+

Oy: 1 9,1%
  • Samsung Galaxy S10+

Oy: 10 90,9%

• Oy verenlerin toplamı
    11
  • Anket kapandı .

Ergosphere

Hectopat
Daha fazla  
Bu yaz inşallah telefonu değiştireceğim. Bu iki telefonu da kullananlarınız var mı? Görüşleriniz nelerdir bu telefonlar ile ilgili? Batarya, ekran gövde oranı, ekran çözünürlüğü ve RAM açısından S10+ üstün fakat S9+ da alınmaz mı? Karşılaştırma burada. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Her iki telefonda gayet güzel ikisi de ortalama aynı teknik özelliklere sahip eğer bütçeniz bu kadar yüksekse diğer telefonlara da bakabilirsiniz daha iyi kamera ve performans veren telefonalar var :D.

Her iki telefonda gayet güzel ikisi de ortalama aynı teknik özelliklere sahip eğer bütçeniz bu kadar yüksekse diğer telefonlara da bakabilirsiniz daha iyi kamera ve performans veren telefonalar var :D.
2. El almak istiyorum. Sıfır fiyatlarına göre biraz daha alınabilir durumda.

Tam 2 senedir bende S8 kullanıyorum hiç şikayet etmedim su altı çekimi de çok güzel s serisinin insanı üzmeyeceğini düşünüyorum fakat arkadaşın dediği gibi başka telefonlara da bakılabilir olmadı yine alırsınız S10.

Tam 2 senedir bende S8 kullanıyorum hiç şikayet etmedim su altı çekimi de çok güzel s serisinin insanı üzmeyeceğini düşünüyorum fakat arkadaşın dediği gibi başka telefonlara da bakılabilir olmadı yine alırsınız S10.
Ben de 5 senedir S6 kullanıyorum S serisi gerçekten çok iyi. Fakat batarya sorunları ile karşılaşmaya başladım. Son iki senedir neredeyse sürekli batarya değiştiriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı