Ergosphere
Hectopat
Daha fazla
2. El almak istiyorum. Sıfır fiyatlarına göre biraz daha alınabilir durumda.Her iki telefonda gayet güzel ikisi de ortalama aynı teknik özelliklere sahip eğer bütçeniz bu kadar yüksekse diğer telefonlara da bakabilirsiniz daha iyi kamera ve performans veren telefonalar var.
Ben de 5 senedir S6 kullanıyorum S serisi gerçekten çok iyi. Fakat batarya sorunları ile karşılaşmaya başladım. Son iki senedir neredeyse sürekli batarya değiştiriyorum.Tam 2 senedir bende S8 kullanıyorum hiç şikayet etmedim su altı çekimi de çok güzel s serisinin insanı üzmeyeceğini düşünüyorum fakat arkadaşın dediği gibi başka telefonlara da bakılabilir olmadı yine alırsınız S10.
Evet eğer elinizde mevcut bir telefon varsa ve vaktiniz bolsa 27 Kasım'da almanızı tavsiye ederim.2. El almak istiyorum. Sıfır fiyatlarına göre biraz daha alınabilir durumda.
Evet S6 kullanıyorum şu an. S serisinin yeni telefonu geleceğinden dolayı eski modellerin fiyatları düşeceği için mi 27 Kasım tarihini verdiniz?Evet eğer elinizde mevcut bir telefon varsa ve vaktiniz bolsa 27 Kasım'da almanızı tavsiye ederim.
Olabilir ama Black Friday bana yalan geliyor belirli platformlar haricinde. Fiyatları bindirip indirmiş gibi gösteriyorlar.Evet hem o yüzden hem de 27 Kasım (Black Friday-Kara Cuma) olduğu için![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.